Hirdetés
- Kormányos topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lenovo Tab3 8Plus (TB-8703F)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Komplikato #14 üzenetére
Igazabol mindent is lehet igy javitani, ha rogton alkatresz cseret kersz, mert olcso gepben a cserealkatresz se lesz draga. A draga eszkozoknel lehet erdemes megprobalni javitani a golyokat. Egy BGA alkatreszt helybol egy uj BGA alkatreszre cserelni nagyjabol ugyanannyira sok munka, mint telefonban cserelni barmilyen tonkrement alkatreszt, pl. emmc-t. Marpedig azt sem csak a fel millas telefonoknal szokas. Meg mindig tulmisztifikaljak az emberek a reworkot, mintha 2005-ot irnank.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
őstag
válasz
Komplikato #14 üzenetére
Én ennek a putris verzióját szoktam csinálni időnként: reflow. Persze csak miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ez a baja. Eddig összesen kb 10szer csináltam, szóval nem most jöttem le a falvédőről én se. Ez nálam már az utolsó kenet, ha ez se segített, akkor egyből kuka.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyszerre négy kijelző meghajtását ígérő barebone a HX99G típusjelű modell Ryzen 7000-es ráncfelvarrásaként lép a színre.
- PlayStation 5
- Call of Duty: Modern Warfare III - Trailert kapott a többjátékos mód
- Napelem
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímemet)
- Kormányos topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Mini Gamer gép AMD Ryzen 5 4500/16G/240G/6600XT/600W 2év gari
- Basic gép! AMD Ryzen 5 1600/16G/240SSD/Gtx1650/400W/mATX 2 év gari
- VADIÚJ BONTATLAN iMac 24" 4.5K CTO - M1 16GB RAM 2TB SSD +256 - Gyönyörűséges ZÖLDséges
- SHAAK TI JEDI MASTER GAMING PC // Core i5 10400F // 16GB DDR4 / / MSI RTX2060 6GB VENTUS GPEdition
- Vizes épített garanciális számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest