Hirdetés
- A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
- Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
- Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Megszűnik az első két Ryzen generáció támogatása a Ryzen Masterben
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tartja jó megoldásnak az E-magok kerülését az Intel
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Hirdetés
-
Új bemutatón a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed
gp Hamarosan visszatérnek a teknőcök, jövő hónapban érkezik az új játék.
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Mostantól egyedi audioprofilt generál a PlayStation 5
ph A konzol új frissítésében mindenki megcsinálhatja a személyre szabott térhangzást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Noice, noice, de 6800m-mel jampibb lenne, de laptopok között is elterjedhetne jibban az amd amd config. Emberi áron fenném egy jó rizsa + valami 12GB-os mobil amd-re.
-
Pikari
addikt
Kínában sok hasonló mini pc konstrukció volt diszkrét GPU-val. Pár év után az szokott a történet vége lenni, hogy a GPU kinyuvad, cserélni meg nem lehet, mivel rá van forrasztva az alaplapra. Szóval én inkább a pci-e portokkal rendelkező félmagasságú SFF konfigurációkra szavazok.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Komplikato
veterán
Nemrég volt hír valami forrasztott i5 procis ITX alaplapról, amire MXM kártyát lehet pakolni. A hírekből csak az a szerintem fontos dolog maradt ki, hogy utóbbit hogyan hűti a user? [link]
This Mini-ITX board comes equipped with the Intel Core i5-12650H Alder Lake 10-core CPU, which is a mobile CPU. It distinguishes itself from most other Mini-ITX boards by omitting the PCIe x16 slot commonly found in such motherboards.
A distinctive feature of AD650i is an MXM-based expansion card for solid-state storage. While the company hasn’t disclosed information regarding potential MXM GPU support, the board includes an expansion card that can accommodate up to three PCIe Gen3 M.2 storage devices.
"This system is now available on TikTok Shop (of all places), priced at 2599 RMB ($354)."
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Sz.L.
aktív tag
Ezeknek a kompakt mini gépeknek, az ár szerintem a sarkalatos tényező, amibe a user bele tudja kalkulálni a GPU halálának rizikóját. Pl Egy átlagos otthoni felhasználónak a legolcsóbb mini pc is opció tud lenni a gar idő alatt.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Pikari
addikt
sőt, új gput is gyárthatsz magadnak, csak a megfelelő csapat és gyár kell hozzá, meg pár tízmilliárd dollár.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
Pikari
addikt
Épp annyira összemérhető a két dolog, mint amennyire egy diszkrét videókártya kicserélése mérhető össze egy chipcserével.
-
Pikari
addikt
Ez mindegyik olyan új generációs AMD és nVidia kártyára vonatkozik, amelyiken nehéz a hűtés. A hűtés súlya lefelé húzza a videókártyát, ami miatt a nyáklap szép lassan eldeformálódik és elreped. Az ipar erre azt a megoldást találta ki, hogy valami műanyaggal, vagy fadarabbal alátámasztod. Ebből is tudni például azt, hogy a világunk vezető csúcstechnológiás iparágaiban dolgozó mérnökök is csak értelmi fogyatékosok valahol belül mélyen.
-
Pikari
addikt
Szerinted GPU-t újraforrasztgatni egy normális dolog, így biztosan nincs fogalmad semmiről, amit eddig ide írtál.
-
Komplikato
veterán
Nem mondott ilyet, egy BGA forrasztó állomás, még egy pici, használt is, drága. nyilván olyan szervizesnek van, aki tud és hajlandó olyan dolgokat javítani vele, ami visszahozza az árát. Jellemzően nem is a döglött RTX3060-at szokták ilyesmivel javítani, hanem a használtan is 4-600k kártyákat.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Reggie0
félisten
válasz Komplikato #14 üzenetére
Igazabol mindent is lehet igy javitani, ha rogton alkatresz cseret kersz, mert olcso gepben a cserealkatresz se lesz draga. A draga eszkozoknel lehet erdemes megprobalni javitani a golyokat. Egy BGA alkatreszt helybol egy uj BGA alkatreszre cserelni nagyjabol ugyanannyira sok munka, mint telefonban cserelni barmilyen tonkrement alkatreszt, pl. emmc-t. Marpedig azt sem csak a fel millas telefonoknal szokas. Meg mindig tulmisztifikaljak az emberek a reworkot, mintha 2005-ot irnank.
[ Szerkesztve ]
-
Pikari
addikt
válasz Komplikato #14 üzenetére
Én ennek a putris verzióját szoktam csinálni időnként: reflow. Persze csak miután megbizonyosodtam róla, hogy tényleg ez a baja. Eddig összesen kb 10szer csináltam, szóval nem most jöttem le a falvédőről én se. Ez nálam már az utolsó kenet, ha ez se segített, akkor egyből kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KOMPLETT PC FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- KOMPLETT PC FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- i5 7500T vízhűtés, 16gb ddr4 Ram, RX 570 4GB, 64+240 GB SSD, Kompakt ház
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RTX 3060 12GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen