Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Teljesen vállalhatók a Radeonok, nézegettem több tesztet is, az Aqua-nál majdnem vettem is RX6700-at (nem XT-t), de mire rászántam magam, elfogyott. A 8 GB-al viszont szkeptikus vagyok, bár erősen játékfüggő, a 2021-es Call of Duty Vanguard pl. FSR-rel ultrán kifogástalan volt RX570 4 GB Vrammal is, pedig maga a settings menü is azt írta, ennek az összeállításnak kell 5GB, viszont a Far Cry 6-ot nem érdemes ultrára állítani, high-on van 4 GB közelében, és be tud lassulni, amit mondjuk inkább hibának vélek, mert indítást követően jól fut. Amúgy nem mondanám szebbnek a Far Cry 6-ot, mint a Vanguard-ot. Az Elden Ring meg valami hiányzó funkció miatt el sem indult, csak a menü előtti képernyőig jutott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Ventus 2X, Ventus 3X, Gaming és Gaming Trio szériák kínálata bővült két-két-két-két SKU-val.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest