Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Izgalmasnak ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
kokobe
őstag
Ívelt szarozàst miért kell erőltetni...
<---AMD___ATi--->
-
wallace 234
őstag
Igazából a japánok nemrégiben húzták meg magukat ezen a téren! Szóval előbb-utóbb biztos, hogy előállnak új panelekkel, de az még nem most lesz! Sajnos a japán márkák, mint a Sony, Panasonic és társaik, hoztak néhány rossz döntést, így most nincsenek a csúcson. Valóban, a saját elektronika sokat segít, de limitáltak azok a határok, amelyeken belül lehet mozogni. A Panasonic feszegeti a panelek határait, de milyen áron? Ha megnézed, mennyibe kerül egy Panasonic OLED TV, már nem is olyan versenyképes. De majd kiderül, mi lesz."
-
nubreed
veterán
Bocsánat, Hisense, akarom mondani.
wallace 234: Persze, sokan az LG -től vásárolják a paneleket, mert pl. saját panel gyártással egyáltalán nem rendelkeznek, de attól még a körítés, a beépített saját elektronika miatt, nagyon is versenytársai az LG -nek. Meg én nem hiszek abban, hogy a japánok az idők végezetéig saját panel gyártás nélkül maradnak, akkor amikor úgy döntöttek, a gazdasági és piaci környezet azt diktálta, de ez változhat a jövőben. Az olyan hagyományosan nagy innovátorok mint a Sony vagy a Panasonic szvsz. elő fognak jönni megint a saját gyártású paneljaikkal előbb utóbb.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz wallace 234 #1 üzenetére
Mintha a Sony, a Panasonic, Heisense, stb. nem lenne szereplője az OLED piacnak. Kicsit többen vannak mint 3-an.
A minden mondat végén felkiáltójel meg kifejezetten idegesítő, bocs de nem hagyhattam ki.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
fecke78
senior tag
Szerintem a 8k az már zsákutca
-
HoldChore
tag
110 Coll alatt eszébe se jusson senkinek 8K-s tv-t venni. Teljes pénzkidobás.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
wallace 234
őstag
Valójában nem akartam a többit ide írni ,mert gondoltam egyértelmű, hogy mettől meddig van saját panel a Samsung oled tvkbe és melyik amibe már az Lg által gyártott panel van ! De a lényeg az ,hogy több méretben van saját panel ! Mint amibe nem ! Remélem így már jobb lesz a napod !
-
PTM
aktív tag
válasz wallace 234 #5 üzenetére
Az 55, 65 és 77 colos Samsung OLED tévékben van saját panel, a 83 colos modellben pedig LG. (Nem szeretek ilyenekbe beleállni, csak annyira rossz olvasni, ahogy a koknlúziód elinflálod ezzel az írásképpel és a pongyola/hibás magyarázattal.)
-
wallace 234
őstag
Helyesen úgy lett volna ,hogy az 55 collos Samsung oled tvkbe saját panel van ! Míg a 85 collos oled tvkbe Az Lg által gyártott panel van ! Így már 2 szereplős a piac ! És hamarosan a TCL is belép a piacra ! Így már 3 szereplős lesz a piac ! Szóval azért annyira nem lényegtelen 🙂🙂
-
Gabriell3
csendes tag
válasz wallace 234 #1 üzenetére
Lényegtelen. Samsungban is lg panel van
-
Márton
nagyúr
egyelőre
szivesenEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
wallace 234
őstag
Izgalmas évek elé nézünk ,hogyha 3 szereplője lesz az oled piacnak ! Ahogy a Samsung is belépet a piacra, Lg is rögtön tudott újítani ! Jót tesz a piacnak ha bővülni fog ! Az árakon is látszani fog ,hogy már nem egyed uralkodó Az Lg !
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...