- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Ha nem tévedek Csaba20 írta ezt vmikor mert én is olvastam tőle egy ilyen tartalmút
De ettől tökfüggetlenül baromi zavaró, és para. Csak nemtom ha véletlenül igaz lenne, akkor menne-e egyáltalán a gép. A ventis próba megvolt, monitorozni nem tudtam, odatattem a kezem, sztem egyeneltesen fújt
Mellesleg néztem, és van két hőmérsékérték, az egyiknél -5(!) és 30 között minden a másiknál 17 és 50 között minden másodpercenként változva, hát ennek a valóságtartalma asszem nem kétséges hogy kétségesSZal valszeg szenzor rossz...
-
Szten Márs
nagyúr
Először is elnézést az új topicért, de lenne egy gép, amit karácsonyig át kéne adnom. Szépen megvettem az alkatrészeket, gigabyte alaplap, 2600-as s754-es sempron, 350W-os Deer táp házzal. Frankón beröffentem, win fel, evereset fel, nézem az érzékelőt, minden feszültségérték pontos, stabil erre a +5V olyan 2,1-től 4,8-ig kaotikusan indgadozik, minden elképzelhető értéket felvéve.
Létezik, hogy tényleg így ingadozzon? És amúgy meg tök jól megy a gép?
Néztem a biosban a pc health-ot, ott meg van 3,3V, 12V, meg cpu core fesz mindegyik ok, és az 5v ott sincsSzóval nem tudom mi van... ha most visszaviszem ajmi kevés esélye van, hogy karácsonyra meglesz
Szerintetek mi van ezzel vagy mit tudok csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest