Aktív témák
-
törölt tag
A kérdésednek pont megfelel a Windows 7 topic.
Ezt zártam.
-
B4MbOo
tag
Sziasztok, nemrég oprendszert váltottam xp sp3-ról win7 ultimate x64-re. A pár alapvető beállítás után rátértem a hangra. Szépen beállítottam vezérlőpultban a hangot 5.1-re ahogy kell, ott meg tudtam szólaltatni a hátsókat is a tesztben, viszont se winamp, se youtube, se wmp alatt, tehát igazából sehol se szól a 2 hátsó hangszóró. Felmentem az alaplapom honlapjára, láttam már van realtek HD audio driver win7-hez is. Felraktam, bementem sound managerbe, beállítottam 5.1-re, ott is meg tudtam szólaltatni tesztben a hátsó 2-t, de változatlan a helyzet. (gyakorlatilag úgy szól az 5.1-em mint xp-ben stereo módban..) mitévő legyek?
lapom: JW-IP35-pro, hangfal: Logitech X-530
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Tőzsde és gazdaság
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest