- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Aktív témák
-
törölt tag
A kérdésednek pont megfelel a Windows 7 topic.
Ezt zártam.
-
B4MbOo
tag
Sziasztok, nemrég oprendszert váltottam xp sp3-ról win7 ultimate x64-re. A pár alapvető beállítás után rátértem a hangra. Szépen beállítottam vezérlőpultban a hangot 5.1-re ahogy kell, ott meg tudtam szólaltatni a hátsókat is a tesztben, viszont se winamp, se youtube, se wmp alatt, tehát igazából sehol se szól a 2 hátsó hangszóró. Felmentem az alaplapom honlapjára, láttam már van realtek HD audio driver win7-hez is. Felraktam, bementem sound managerbe, beállítottam 5.1-re, ott is meg tudtam szólaltatni tesztben a hátsó 2-t, de változatlan a helyzet. (gyakorlatilag úgy szól az 5.1-em mint xp-ben stereo módban..) mitévő legyek?
lapom: JW-IP35-pro, hangfal: Logitech X-530
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest