Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
válasz pulutodurumo #22515 üzenetére
[link] Igazából én sem értem, mi ez a passzív megoldás, de még az aktívot se nagyon, mert ott sincs külön áramforrás pluszban, de gondolom arra is megvan a magyarázat.
Passzívra a magyarázat: Szerk.: ,,Egy kábel legfontosabb alkotórésze a helyesen megválasztott anyag a belső vezetőhöz. Az itt alkalmazott vörösréz a legjobb átviteli tulajdonságokkal rendelkezik. Csekély impedancia magas frekvenciákon jellemzi a rezet, emellett nagy mechanikai teherbíróképességgel, hajlékonysággal és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezen kívül a vezetékellenállás az olcsóbb acéllal (CCS) vagy alumíniummal (CCA) szemben jelentősen kisebb. Ez biztosítja az adatok kiváló minőségű és biztonságos átvitelét."
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Nem tudom, hogy ez a helyes topik, de a kérdésem csak annyi, hogy G35-ös fejhallgatót hosszabítok USB hosszabító 3 méteres kábellel és gondolom a hosszabbítás miatt heti 2-3x elveszti a jelet a fejhallgató, nélküle tökéletes, (másik USB toldóval is próbálkoztam és 3 méternél nem tudok kisebbet használni) a kérdésem annyi, hogy elég lehet-e egy 5 méteres passzív jelerősítős kábel a fejhallgatóhoz, hogy a fenti hibajelenség ne jelentkezzen? Vagy mindenképp aktívra lenne szükségem? (Azért írtam 5 méterest, mert nem nagyon láttam annál kisebbet.) Köszi előre is a választ!
-
djxp01
senior tag
Üdv!
G930-at szeretném leváltani, csak játékhoz kellene, árban a 930-as körülire gondolnék, USB-s és hangkártyás megoldás is megfelel (XONAR DX), csak circumaural, 5.1/7.1 wireless jöhet szóba (hozzászoktam, és megőrülnék a kábeltől megint) magyarországi boltból, itthoni garipapírral mit tudnátok ajánlani? 70k alatt legyen.
A G930-ról váltás oka, a gyakori lekapcsolódás, magas alapzaj középhangerőn is (pl egy G35-höz képest), és jelenleg folyamatosan kikapcsol random (teljes töltés után is, akkuja jó, mert 7-10 órát is "eljátszom" vele). Visszakérhetem az akkori vételárát, ezért nézelődnék más márka felé.
Astro A50 / Siberia 800 kilőve a horror ára miatt (külföldi rendelést kihagynám, mert se időm, se kedvem az esetleges garanciáztatás alatt 2 hónapot várni | plusz a postázgatás se 2ft)
G933 szinte ugyanazt adja, mint egy G930, csak 15-20 ezerrel drágábban, ez is kilőve.
Creative-okról szinte mindenhol azt írják, hogy hangminőségben nagyon gyérek és nem érik meg a pénzt.
Egyetlen egy lehetőséget látok, Corsair VOID Wireless, eléggé középkategória aljának néz ki az árfekvése miatt. Kicsit félek tőle. Esetleg valakinek van róla tapasztalata, hogy egy G930 szintet tudna hozni ~33 ezer Ft-ért?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Nagyon nézegetem a Corsair Vengeance 2100-as fejhallgatót. (G35 leváltása, wireless szükségesség) De a vásárlástól eléggé elriaszt a sok negatív komment, főleg a külföldi oldalakon, mint pl.:
-static/popping
-hiss (sziszegés, zúgás) ?!
-gyakori kapcsolódási hibák
-gyenge hangminőség
-gyenge basszus
-gagyi összeszerelésCsak a Battlefield játékokhoz használnám. De ez a sok kritika eltántorít a vásárlástól. Tudna esetleg valaki személyes tapasztalaton alapuló ellenérvekkel szolgálni a fenti hibákra?
[ Szerkesztve ]
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
G35 leváltására keresek wireless fejhallgatót (50 körül max). Corsair vengeance 2100 vagy a Razer Chimaera között vacilálok. Szerintetek melyik lenne jobb választás? Csak FPS-re használnám. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.