Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Én merem állítani, hogy kényelmes! Oké, van súlya, de ezt el lehet visleni. Én azért is tudok örülni ennek, mert pl olyan sztereó fülesem még nem volt, ami ne nyomta volna a fülem! Ugyanis azok egyszerűen nincsenek akkorák, hogy körbevegyék a teljes fület. Ergó valahol hozzányomják a fejhez a fülcimpát. Ami nálam különösen kényelmetlen, lévén hogy szemüveges vagyok és a fül mögötti szemüvegszár bizony rövid időn belül kellemetlenül tud nyomni...
''One Ring to rule them all...''
-
-
gabi75
csendes tag
Mankó: tesztelni még nem volt időm sokat, majd a hétvégén tervezek játszogatni
Néhány dolby5.1 illetve DTS trailer vob-ot meghallgattam eddig, meg a mohaa PA-val játszottam fél órát
Amit eddig tapasztaltam: a hangkártya hangerejét nem nagyon kel 60% fölé nyomni mert akkor túl erős a bemeneti jel és a saját erősítője torzít olyankor. De a hangerőszabályzók még 1/3-ig sincsenek tekerve és nekem már bőven elég. A hangzása a Zalmanhoz képest nagyágrendekkel jobb szerintem. A mély rázza fejemet. A viselése kényelmes, könnyű az egész, jól simul a fejre - bár a fülesek ahogy a fejemen vannak nem teljesen párhuzamosak a fülemmel. Ha szélesebb lenne a fejem 3 cm-mel akkor jó lenne pont, a felső műanyag rugós bigyó lehetne szűkebb néhány centivel (érthető ez így?). De ettől függetlenül jól zár és nem nyom sehol, befoglalja a fülemet. Az egyetlen észrevételem, hogy a hangerőszab. dobozka és a füles között (nekem) túl rövid (kb. 30-40cm) kábel van, így amikor fent van a fejen ez előtted lóg. Nekem jobban tetszene ha 1,5m-es kábelen odébb lenne bárhol az asztalon.
Igen az AKG K-55 fülhallgató, jobbfajta márka, 2-3 éve vettem most félreteszem pihentetni.
Adnak hozzá 3db ''RCA dugó<-> 3,5 jack aljzat'' kábelt, aminek az RCA végei a kis erősítő dobozka hátuljába csatlakoztathatóak (6 RCA: FL FR SL SR CEN SUB) ezekkel rá lehet csatlakoztatni a Genius 5.1 home theatert.
Nekem is van Genius 5.1 ht-m, de csak aktív subnak használom a Technics-re kötve.
Torz on borz: nem tudom mért, meg mért volt tompa hangzása, de ugyanilyen beállításokkal rátettem a Geniust és nagyságrendekkel szebben szól.
Üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest