- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Akkor átvarriálnám a dolgot. Cserélném Hynix chipes 512/400-as D43-as ramra, de csakis korrekt memtestek után, egy az egyben. Legjobb lenne eredeti Hynix ram, vagy MDT ... bár más is érdekelne.
-
Komplikato
veterán
1. Működik, borda rajtavan (bár kéne alá hőátvívő lap új) csak az előző kudarc után lusta voltam tesztelni. Lehet holnap behozom melóhelyre és szénné tesztelem.
2. Ezek túl jó ramok, a csere lényege az lett volna, hogy nem túl drága ramokra minimális ráfizetéssel cseréltem volna, mivel tuningram nem kell (sima 400MHz-est se tudnám most kihasználni), ellenben az 1GB már elkel sajna.
Ezek szép és jó ramok, remélem sikerül eladnod őket, ha tényleg cserélni akarsz, de nemkem ezek túl drágák.
Megkérdezhetem miért nem kell neked ez a jó ram? Ezzel szénné lehet tuningolni a gépeket. -
Narancs
őstag
válasz
Komplikato #37 üzenetére
Most akkor mi a helyzet a rammal? Működik, vagy nem? Borda van rajta?
Erre mennyit dobnál rá?
2 X 512MB SuperTalent 466MHz (alapfeszen 2.5-3-3-7 530MHz) Gianni gari szeptemberig, szép gyári ezüst hűtő -
Komplikato
veterán
Az oké, hogy nálad nem ment úgy, ahogy kellett volna és visszahoztad, de mért lett lefeszegetve a gyári borda róla?
Lehet naív vagyok, de gondoltam azért a gyári gar még jól jöhet, most már nem. És ha másvalaki megvenné, neki mit mondjak, mi az a karc rajta?
Vagy ha azt hinném, hogy nem ugyan az a ram?
Na mindegy.
Van egy eladó OCZ 433MHz-as elvileg CL2-es fekete hűtőbordás 512MB-os DDR memória.
[Szerkesztve] -
Mégvéve!
-
Komplikato
veterán
-
válasz
Komplikato #33 üzenetére
De már lassan lépek!
Dobd fel itt apróra, tuti vki elviszi!
Egyébként ha le tudnád irni a ram sorozatszámát, pontos nevét a papírjáról nagyon megköszönném!
[Szerkesztve] -
válasz
Komplikato #31 üzenetére
-
Komplikato
veterán
Jelen állás szerint elkelt.
-
Komplikato
veterán
Írtam neked egy privit.
-
Komplikato
veterán
Mint írtam beszámítás is játszana, és 2x512 vagy 1x1024-es ram kéne, sima 400-as, ha az alaplapom nem megy el, akkor még 333-as is szóba jöhet.
-
válasz
Komplikato #26 üzenetére
Nem, csak jelen vagyok mint potenciális vevő!
-
válasz
Komplikato #24 üzenetére
-
Komplikato
veterán
Nnaaaa, senki más érdeklődő?
-
Komplikato
veterán
Délutános UP.
-
válasz
Komplikato #20 üzenetére
Ha okés lenne, jövőhéten vinném is!
-
válasz
Komplikato #18 üzenetére
Privire válasz?
-
válasz
Komplikato #16 üzenetére
Írtam privit, érdekelne! Van MSN-ed? Egyébként azt irja hogy 2-4-4-10 az alap időzítése. Nekem is volt ilyen ramom és nekem is ezt irta nem tudom miért, pedig birta az lejebb..
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #15 üzenetére
[ DIMM1: 512 MB PC3500 DDR SDRAM ]
Memória modul tulajdonságai:
Sorozatszám Nincs
Modul mérete 512 MB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC3500 (217 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh
Memória időzítések:
@ 217 MHz 2.5-4-4-10 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 217 MHz 2.0-4-4-10 (CL-RCD-RP-RAS)
Mondjuk nem tudom számít e, hogy most csak 266MHz-en van hajtava (gagyi proci) és szinkronban, meg automata bios beállításokkal. -
Everestben az SPD fülön lévő infókat a ramról bemásolnád?
-
Savanya
addikt
Gari hova szól és mennyit szeretnél értük ?
-
válasz
Komplikato #11 üzenetére
Irtam privit!
-
Komplikato
veterán
-
Komplikato
veterán
Mint az fentebb írtam a gyári értéke 2-3-3-7 volt, egy srác akivel egyidőben vettem, azt írta, hohgy neki ment 430Mhz-en 2-2-2-5 körül, a gyári értéken ment neki 536MHz-en.
''215 FSB mellett szinkronban 2-2-2-5-ön 3219/2989 a Sandra szerint.
Feljebb nem tudtam menni a chipset vagy a proci miatt.
Nagyon közel van a 3340-hez''
Én a sajátomat sose próbáltam ennyin, ezért maradjunk a gyári értékekben -
Meg tudnád mondani milyen chippes? Milyen időzítéseket bír 400on?
-
Komplikato
veterán
Ebédidős UP.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #6 üzenetére
Reggeli Up.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #5 üzenetére
UP.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #4 üzenetére
Közben megnéztem. Abban tér el a Gold verziótól amit fentebb írtam (ennek ellenére sokaknak megy 2-2-2-5 beállításban 433MHz-en vagy alatta), plusz a Gold verzió 3.1V-ig bírja, ez meg 2,8V-ig.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #3 üzenetére
Árat direkt nem írtam, de gondolom egy újonan drága márkás ramot használtan se annyiért lehet és kell beszámítani, mint egy nonamet vagy gy value kategóriás ramot.
Up. -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #2 üzenetére
Sajnos a gyártó oldalán már nincs kint, csak az új Gold, Platinum és Dual verziók.
[link]
Legközelebb a sima 3500 EL Gold-hoz áll, de annak 2-2-2-5 az időzítése, enyémnek meg azt hiszem 2-3-3-7 vagy valahol a kettő között.
Up. -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #1 üzenetére
-
Komplikato
veterán
Szeretnék ráfizetéssel 2x512MB, vagy 1x1024MB DDR333/DDR400 ramot venni, lehetőleg nem samsung chipekkel. Esetleg el is adnám de reális áron (nem pl. gagyi Kingston/Corsair Value áron!) amennyiben más változat nem lehetséges.
Tuning oldalak szerint bírja akár az 500MHz-et is (nem próbáltam!), de 450-en biztos elketyeg.
Fekete színű hűtőlemezei vannak.
(A gyártó oldalán lévő képek, mikor még fentvoltak, mind rézszínű lemezekkel voltak, de ez akkor is fekete.)
A gyártó saját specifikációja szerint 2,8V-ig bírja a gyűrődést.
Kérdésekkel és ajánlatokkal bombázzatok!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged