- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
a héten elég sokat melózok, úgyh nem sok energiám marad procit cibálni, de pénteken nekiesek sztem vagy legalább 7végén! 3.8at ment már stabilan de nem emlékszem milyen feszen...majd újra nekiesek!
sztem egy újabb driver jobban hiányzik am a vga-nak!
mod: mert ugye 3.6ot alapfeszen tudja! lehet h 7végére meg is lesz a noctua nh-d14 és akkor megpróbálom 4 fölé tépni! vga-t még sose húztam de lehet az is elviselne kicsit!
-
Keksz03
senior tag
válasz
subaruwrc #7448 üzenetére
közbe megtaláltam minden kérdésre a választ, csak az első hsz-be azt hittem régi a link!
úgy értettem h nekem gyári OC a VGA és ha minden más alapon van akkor mehet így az alap kategóriába? mert úgy tudom h nem is lehet letenni az alap GTX 460as órajelekre ami 675 v mennyi... -
Keksz03
senior tag
sziasztok!
lenne 3 kérdésem!
1. itt default, tehát performance beállításokon futtatjátok a 3dmark-ot ugye? és ha jól látom akkor CPU végzi a physics tesztet!
2. csak házilag húzott hardverekkel lehet felkerülni?
3. 3dmark vantage + v101 hotfix?közbe megtaláltam az alapfeltételeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest