-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
sziasztok!
lenne 3 kérdésem!
1. itt default, tehát performance beállításokon futtatjátok a 3dmark-ot ugye? és ha jól látom akkor CPU végzi a physics tesztet!
2. csak házilag húzott hardverekkel lehet felkerülni?
3. 3dmark vantage + v101 hotfix?közbe megtaláltam az alapfeltételeket!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Keksz03
senior tag
válasz subaruwrc #7448 üzenetére
közbe megtaláltam minden kérdésre a választ, csak az első hsz-be azt hittem régi a link!
úgy értettem h nekem gyári OC a VGA és ha minden más alapon van akkor mehet így az alap kategóriába? mert úgy tudom h nem is lehet letenni az alap GTX 460as órajelekre ami 675 v mennyi...Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
Keksz03
senior tag
a héten elég sokat melózok, úgyh nem sok energiám marad procit cibálni, de pénteken nekiesek sztem vagy legalább 7végén! 3.8at ment már stabilan de nem emlékszem milyen feszen...majd újra nekiesek! sztem egy újabb driver jobban hiányzik am a vga-nak!
mod: mert ugye 3.6ot alapfeszen tudja! lehet h 7végére meg is lesz a noctua nh-d14 és akkor megpróbálom 4 fölé tépni! vga-t még sose húztam de lehet az is elviselne kicsit!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest