-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz Recon666 #8423 üzenetére
hát ilyen is van?
Végül is logikus... mondjuk idáig azt hittem, hogy csak a CPU foghatja vissza a VGA-t ("nem hajtja ki")amúgy tudom, hogy ez a leggyengébb láncszem a gépemben, remélhetőleg '11 tavaszán lesz egy csere addig még nyúzom... igazából amíg a kedvenc játékaim (DiRT2, F1, CoD MW2 BO, GRiD, Shift) gond nélkül mennek vsync ON + 4x-8xMSAA (1680*1050) addig nem látom értelmét a cserének Alapvetően jó kis kártya ez
Na jó de: GTA IV mindig is az nV kártyákat szerette... de egy játék miatt nem cserélek, ennyire azért nem vagyok burzsuj
-
ittakary
nagyúr
válasz subaruwrc #9463 üzenetére
Te jó isten, ezek elképesztően durva pontok
Amúgy szabad megkérdeznem, hogy miért veszed egyre lejjebb a GPU órajelet? Próbálod csökkenteni annak a kockázatát, hogy az egyik VGA-nak már túl sok legyen? Vagy ez a 900MHz-es érték a leggyengébb VGA legerősebb előzőleg kitesztelt órajele?
-
ittakary
nagyúr
6850 alapon milyen GPU score-t megy? Gyorskeresőben szerint illene 13k felett teljesítenie.
Pl ez a kép
Nekem nagyobb a CPU scorem, szóval ki van hajtva rendesen, mégis kisebb a GPU scoreom. Nem is kevéssel
Mindkettő ugyanúgy Win7 x64 (az enyém kb 48 órája lett felhúzva), 11.2-es CCC. BIOS verzió különbözik, de az órajel viszont megegyezik. Nem értem hogyan lehetséges ez -
ittakary
nagyúr
válasz Szabi790612 #10603 üzenetére
no comment
embertelen konfiguráció gratulálok hozzá.
Csak az egyik videókarid árából kijönne a teljes konfigom
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Motion_Blur #12145 üzenetére
Kicsit félek még a feszültség megemeléstől. Lehet olvastad már a topikban, de hirtelen ötlettől vezérelve beszereztem egy ilyet. Na a baj ezzel csak az, hogy a VRM hűtése a pocsék, és a fos között van valahol félúton. Alap ventivezérléssel a VRMek <1 perc alatt 90-100°C felett van Furmark alatt. 100%-on hajtva a ventiket, 75°C körül állnak meg (gyári érték 60-65°C).
És ezek az értékek alapórajelen voltak értendőek A körülményekre való tekintettel, még nem kínoztam meg jobban a tápellátást.
Azt tartom gáznak, hogy semelyik teszt oldal sem említi a hűtő ezen hiányosságát. Szó se róla a GPU tényleg hideg (30-32 idle, 45-50 load), de. . .
A kártyáról: az mennyire számít jónak, hogy a 950-et alapfeszen hozza a kártya? (tesztelve (crash nélkül): Vantage + háromnegyed óra BF3 ) Ha kicsit hidegebb lesz, szívesen próbálkoznék egy "amiacsövönkifér" típusú teszttel
Battlefield 3: hmm, nem is tudom mit írjak: nem rosszul Az a baj, el lettünk kényeztetve az elmúlt időben: sorra jöttek a konzol-import játékok, amiknél annyi volt a dolgunk, hogy ALL MAX/ULTRA beállítás, és mehet az aprítás minden gond nélkül rengeteg FPS-sel Itt már azért meg kell fontolni, hogy mit vesz ULTRA-ra az ember és mit nem. A Single-t tuti ULTRA-n fogom kivinni, de ha megveszem és multizni is fogok, akkor az csak HIGH-on fog történni: így nyílt terepen: 45-50 ; metróalagút 60-70 esetenként 80FPS.
Ja és a CCC 11.8-at használom[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Motion_Blur #12416 üzenetére
Nem mondod észre sem veszem. Ez kőkemény. Lassan már normálalakban kell kiírniuk (2,5 · 10³)
04ahgy: Karácsonyra én is ilyen CPU Score-t kérek a fa alá Brutális
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz csucsbicep #12483 üzenetére
Alig várom, hogy legyen szünetben egy kis időm 4 fölé rángatni az enyémet is
Gratula
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest