- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz #96302336 #651 üzenetére
Ezt én is szeretném megtudni!
És azt is, hogy az 1.3.0-ás 3dmark2005-öt is hogy lehet rábírni a ''szoftveres'' eredmény kiírásra... pls valaki! Korábban azt hittem, hogy csak bereggelteknél írhatja ki a progi, de már láttam olyan kimentett képet, hogy nem bereggelt írta ki...ez a kedvenc aláírásom
-
ABnormal
őstag
m a64 3000+ (1800) , x800pro (475/450) = 1812 pont
m a64 3000+ (2400) , x800pro (495/516) = 2042 pont -
Janoci
tag
Sziasztok! Valaki elmondaná nekem, hogy miért ilyen alacsony a pontszámom?
Alaplap: ASUS P5B Deluxe
CPU: Intel Core2Duo E6400 @ 3040MHz
VGA: Leadtek 7950GT 512MB-DDR3 PCI-Express
Memória: 2x1GB APACHER DDR2 800MHz
Eredmény: 5576 PontASUS P5B Deluxe | Core 2 Duo E6400@3200 (400x8) | 2x1GB APACHER DDR2-800MHz | Leadtek GeForce 7950GT 512MB DDR3
-
feco$rac
csendes tag
válasz Rover623 #650 üzenetére
Te meg azt mondod, hogy erős ez a pont. lol
Egyik ''szakértő'' sokallja a másik kevesli.
Nos, én nem vágom ilyen mélységekig a témát, hogy milyen órajel és stb, stb, de azt tudom, hogy a 8800GTX ek közül ez a forgalomban lévő egyik legdrágább változat.
Szal nem tudom, ha ezt ''fikázod'', akkor véleményed szerint melyik az erősebb vagy jobb de most már érdekel.
Várom válaszod.fecosrac
-
Tivi32
aktív tag
válasz feco$rac #657 üzenetére
Nekem például a 3dmark06 alapon 500ponttal ( ) kevesebbet kaptam mint mot igy tuningolva !!!!
1.CPU - t tuningold
2.VGA - t tuningold (gpu fek, mem frek , shader frek asszem nem vagyok jártas a shader clockban)
3. és a többit ih ha lehet
És azt te dötöd el higy tuningolsz e de szerintem van értelme nagyon ias pl a Gothic 3 mal játszoll!!!(1600x1200 plusz mindem fullos szerintem hogy folllyon azért kell egy kicsi tuning !!!) -
HZSolti
tag
Hi,
egy kis update:
[link]
97.92 driver
bocsi Robertoh gyerünk, ess neki a tuningnak
[Szerkesztve]Te egy igen komoly érv vagy az abortusz mellett.
-
feco$rac
csendes tag
-
feka007
veterán
válasz feco$rac #658 üzenetére
Nekem is pontosan olyan a gépem mint neked (legalábbis ami a specifikációkat illeti, alaplap nem számottevő ), és ugyanannyi pontot adott alapórajelekkel mint neked is (cpu, vga).
A CPU-dat azért lenne érdemes húzni, mert nem hajtja ki alapon (ha húzod, megfigyelheted, hogy arányosan növexik a HDR/SM3.0 és SM2.0 score, nemcsak a cpu ).Nálam 3200MHz-es (400 FSB, alapfesz.) E6400-zal elég rendesen emelkedtek ezek az értékek.
A kari órajeleit nem muszáj húzni, max. a teszt erejéig, a több pontért
[Szerkesztve] -
-
feka007
veterán
válasz Rover623 #666 üzenetére
Én nem csalok Max. béna vok, és nemtom, h kell megnézni, hogy ne csak link legyen Amúgy annyit javítsál, hogy 97.92-vel járattam. Ja, és megnéztem, minden órajel jó amit odaírtál, 621/2000-en jár, 3200 a proci is, semmit nem változtattam, láthatod.(azért nem 625, mert riva ilyen lépésekben képes emelni.)
Amúgy nemtom, hogy gyurczynak miért 400 ponttal kevesebb, mert sok oka lehet.Én pl. mindent legjobb teljesítményre állítottam, így egy 50 ponttal is jobb. Mellesleg gyurczynak is 3200/800; 621/2000?
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
-
feka007
veterán
válasz Rover623 #670 üzenetére
Nekem annyi Vagy nemhiszed? 11602 pont vol előző eredményem, láthattad is most véletlenül kaptam rá + 30-at, mert a cpu jobban szerepelt De ha nemhiszed, akkor a következő eredményemet fel se kell rakni
Igen, olyan:800-as ram, e6400, 8800gtx, minden alapon ugyanannyit kaptam
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Ember!
Te normális vagy?
A fecó srác ALAPÓRAJELES eredményt közölt...erre te - az idézett mondatoddal - szintén az ALAPÓRAJELES eredményről beszéltél.
Itt léptem be én, és gyurczy SZINTÉN ALAPÓRAJELES eredményét vetettem fel, MERT NEKI IS E6400+GTX kombója van.
Erre megkérdezed hogy neki is 3200/800 meg mit tudom én milyen VGA órajelei vannak?
Hát nem!
MERT VÉGIG ALAPÓRAJELES EREDMÉNYEKRŐL BESZÉLTÜNK....
Ezek után meg vádaskodsz...?primus inter pares
-
ROBERTOH
őstag
Rover623: lehetne egy kérdésem? Nézegettem a 3dmark2006-os ranglistát, és szemet szúrt az első helyezett videókártyája, pontosabban amit a 3dmark neki kiírt... másnak is van ugyanolyan videókártyája (pl. BioNiCMaN vagy zolynet), és másoknál 7900GS-t írt ki...ezt most nem értem, esetleg csak én vagyok láma?
ez a kedvenc aláírásom
-
Fori23
őstag
válasz ROBERTOH #678 üzenetére
Ha nem lenne hardveres akadálya, RivaTuner-rel lehetne aktíválni +4 pipe-ot (20+4), és maszkolni kell 79GT-re, hogy annak a driverét tudja használni.
Először 630-ig ment Neki a GPU, aztán hirtelen talált még valahol +50MHz-et, de nem osztotta meg velünk, hogy hogyan. Van ilyen /7900GS topic [link] /
Ha Rover szerint másként van, majd kijavít
[Szerkesztve]"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
feka007
veterán
válasz Rover623 #672 üzenetére
Hát én nem értelek.Neked az volt a bajod, hogy nem küldtem shotot, utána meg Te kezded el, hogy más ezzel a géppel ennyivel kevesebbet kap Persze te alap eredményeket hozol fel (mosmár rájöttem ), én meg ugye húzottról beszltem, ezért kérdeztem rá, hogy neki is 3200/800 és 621/2000 a gép Szerinted ebből kellett volna rájönnöm, hogy alapórajeles eredményekről beszélsz? Mert te tudtad, hogy arról van szó, de sajnos én nem arról beszéltem, így esetleg odafirkanthattad volna Úgyhogy nem biztos, hogy én voltam a hülye
Most muszáj egyből lebaszni, ha vmit félreért az ember?!
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Hali!
MIért van az ,ha komlyabbanm eghuzom a CPU-t akkor lefut minden test kivéve az SM 3.0 mert valami hülye hibával kidob? valamit nem talált a progi?! LEhet ezt valamivel orvosolni?
Már egész szép cpu score össze jött : 3565 -
#gab_
őstag
12.687 pont
[link]
P5w64 WS pro / E6600@3.8Ghz / 2GB team 846mhz CL4 / 8800GTX@ 648/2100 shader 1566mhz stock cooler
FW97.92
[Szerkesztve] -
ROBERTOH
őstag
winrar, orthos tesztet lefuttattad? Ha nem, akkor a winrar-t mondjuk 300MB-ig, az orthos-t legalább 1 órán át 9es priorral 3 ''példánnyal'' egyszerre. Ha alacsonyabb proci tuningnál nem volt ilyen leállás, akkor lehet, hogy még fesz kéne a procidnak...
ez a kedvenc aláírásom
-
Drang
tag
hello mindenki,
itt egy huzott eredmeny egy Evga 8800 GTS el:[link]
hat igen, ennyit tud csak egy jo oreg 939 es X2 es csatalo
talan, ha megjon az uj huto, akkor betrappol a 10K-s klubba, de nem sok eselyt adok neki, hogy oszinte legyek
(de ez legalabb a sajat gepem es nem pc-shop muhelyebol kuldozgetek be eredmenyeket ) -
Szabi2121
tag
Hali
Nekem 5714 pont jött össze alapon.
Asus P5B
Sapphire X1900XT
E6400 4MB L2
1GB Corsair 667MHZ
460W Chieftec
Gáz??
Mi lehet a baj? -
zsolesz8881
tag
Egy Msi 8800GTS eredmény! [link]@640 @2060-on 7x490-en járatott core2-es E6300-as!
-
zsolesz8881
tag
És egy alapórajeles! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?