- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kvazár
őstag
válasz
Alister71 #5457 üzenetére
Az látod megtörténhetett, mert ha jól emlékszem kb. az ati 9500-assal volt anno egyenértékű
.
Viszont a javára kell írni, hogy volt 9800-as ati-m is, ami ugye fényévekkel előtte járt, csak ahogy annak lennie is kell, nem működött vele a catalyst win7-alatt, míg a 5700-e-vel a forcever tök jól megy, így lesz használhatatlan egy régen jónak tartott kártya, mert catalyst nélkül a cs-is textúra hibás volt.
Az 5700 meg simán viszi a win7-et, és ha gondolok, akkor cs-zhetem 1-et.De, nem ezért tettem fel ezt a kérdést, hanem azért mert irreálisnak tartottam azt, hogy 22-23 szoros különbség legyen a 2 gép között, úgy hogy azt hiszem az eddig valaha elért max pont 45000 körül mozog.
Üdv. -
nfsu17
veterán
válasz
Alister71 #5381 üzenetére
Feltettem egy 9.11-es drivert, lehet a legújabb, pontosan nem néztem, de semmit nem osztott-szorzott, egy ponttal nem kaptam többet.
Igen, tény, hogy nem mai kártya, igazából csak egy rövidke teszt erejéig játszadoztam ezzel, mert hamarosan jön az új gép.
Nem akarok ebből az eredményből messze menő következtetéseket levonni, hogy xp alatt jobbak a kártyák, mert az nagy hülyeség lenne.
Az új gépen így is, úgy is win7 lesz.
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest