- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztrofotózás
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark03 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Conki
tag
Hmm...
Nemrég raktam fel a legújabb, 61.77-es drivert, nem tudom ezzel csináltam-e, vagy a régivel. Ez eddig tökéletes, viszont ami ezelőtt a kedvencem volt (ami szvsz a legjobb) az a 45.23-as. Lehet ezzel csináltam.
nem tudom Majd megnézem.
Nem húztam a karit.
Szerk:
Megnéztem, az újabbal készítettem.
[Szerkesztve] -
addikt
Bővebben: link
Olvasd el, megéri⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
addikt
Semmi sem lehetetlen.. 4ghez-es AMD, és 512Mb-os r9800pro világában bármi lehetséges..
⏺︎ Bankot váltanál? Küldök meghívót! ⏺︎ A Gránit banknál akár 50.000 Ft-tal, a Raiffeissennél akár 60.000Ft-al is gazdagabb lehetsz! ⏺︎ Vásárolnál? Alza Plus+ éves előfizetés most 20%-kal olcsóbb! ⏺ ⏺ Részletekért keress priviben
-
Ra3
őstag
AA, AF mindenhol ki volt kapcsolva, defaultban mentek a markok, lehet hogy a win már megérett a reinstallra, majd kipróbálom, mondjuk annyira nem zavar, mert játékokban jól hasit, csak érdekes, és nem tudom a magyaráztot.
[Szerkesztve]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Digitalboy
senior tag
Most látom, hogy a Forsage 4.5 volt szerinted a gyors? Mert én egyből a 4.6-ot szedtem le. Mondjuk kipróbálni nem volt időm még. Majd kiváncsi leszek neked milyen eltérés jön ki.
3Dmark2001-hez nem tudsz valami gyors drivert ajánlani? ott még nem vagyok fenn a topplistán!www.momogsm.hu
-
Lizzard
aktív tag
-
Lizzard
aktív tag
Ez a Forsage működik 9800SE-vel is v. csak 9800PRO-t komázza? Lehet vele Softmoddolni PRO-vá az SE-t?
ASUS M4A785TD-V EVO×AMD Phenom II X2 550BE@X4 B50×AC Freezer 64 PRO×4 GB Mushkin Black DDR3 1600 Kit×2TB Hitachi SATAII×Sapphire HD4870 1GB Silent Efficiency×LG GSA-H12L
-
Monya78
veterán
Pl. innen is müködik a forsage....
[Szerkesztve] -
Digitalboy
senior tag
Az csak egy szovftveres védelem, ha túl magasra húzod és lefagy, akkor visszaveszi alapra, hogy legközelebb ha inditod a gépet elinduljon. Mert ha olyan magas marad az órajel lehet hogy nem látsz képet. Persze ez hülyeség, mert annyira nem húzza fel az ember, hogy el se induljon vele a gép! Ez csak kezdőknek van, akik nem értenek a tuninghoz, nehogy túl magas értékre állitsák be.
www.momogsm.hu
-
Digitalboy
senior tag
Az ötletek nagyon tutik! De azthiszem nem kinzom annyira a kártyámat, nem szeretném ha valami baja lenne! Felúztam a teszt erejéig eddig, de amúgy sima XT órajeleken használom! Ennél nagyobb pontszámot meg már különben sem érdemes csinálni, mert jönnek az X800-ak aztán átrendeződik megint a toplista. majd beújítok én is, aztán kezdődhet elölről az egész!
www.momogsm.hu
-
Monya78
veterán
Végre találtam egy linket egy olyan gépről ami az enyémhez nagyon hasonlít és egy alapon járatott 9800pro van benne...
éppen hogy de megelőztem
Ez is egy alapon járatott 9800pro de erős proci mellett, mégis rosszabb eredménnyel, hogy csinálhatta vajon?
Ugyanis ezt is megelőztem -
gege71.hu
addikt
3 ghz sztem +4-500 pont lenne szerintem, tehat ahogy tippeled kb 6000pont mert pl.:
nekem p4 1,6 NW @ 2,4 -gyel 512MB 800-as RDRAM-mal a kovetkezot nyomta a HIS 9800PRO iceq-m:
Catalyst 4.5-tel dx 9.0b-vel default benchmarkon (1024x768ban):
(orajel/memory)
(378/338) : 5514 pont (alapertekeken)
(420/345): 5855 pont
(425/351): 5914 pont
tovabb is lehet huzni (sztem kb 440/360-370ig de azt meg nem probaltam).
A futott teszteket hibatlanul szemeteles nelkul nyomta a cucc. Az ICEQ hutes meg atomkiraly
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest