Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark03 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunscraft
csendes tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Hy!
Thoroughbred a procim. És 166 MHZ az FSB-je.
Próbálkoztam ezzel azzal húzni de nem nagyon akart menni 180MHZ fölé.
Esetleg tudnál nekem adni jó tanácsokat hogyan lehet meghúzni hogy még éltbe is maradjon?
Van még egy másik procim is. Az egy 2700+-os Barton. 200MHZ FSB-vel. Azt mondod az jobban ki tudná hajtani a videókarit?
Alaplapja ugyanaz azaz majdnem K7N2 DELTA de a 2600+ alatt egy K7N2 DELTA PLATINUM van. Esetleg procicsere az alaplapban?
Ha megnézed a képet amit az 3745-hozzászólásban csatoltam azon ott van a proci tesztje is.
Nem vagyok egy nagy spiler még a proci és a videókaresz húzásban mert eddig még nem voltak olyan dolgaim amiket tudtam volna húzni. (Nem tudtam hogy kell) Korábban 9600PRO-m volt de az Istennek nem akart gyorsabban pörögni hiába húztam.
Szóval mindenkitől szívesen fogadom a tanácsokat és progi ajánlatokat hogy mivel próbálkozzak az overclockinggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Villanyszerelés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest