Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wagzee
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Menth: olvastam hogy a Pixmania-n vettél egy bamboo-t...én ezt a Gondtalan Vásárlási Szerződést nem értem
Ha nem veszem meg a szerződést akkor nem érvényes rá a két éves garancia vagy mi? 
-
wagzee
csendes tag
meg egy jó puha hátsó amin lehet eleget ülni

-
wagzee
csendes tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
"ha kurva jo vagy" - gondolom ezt azért jópár kemény év előzi meg..mire valaki annyira profi lesz hogy csak egy portfólióval felvegyék...
Itt meg talán annyival egyszerűbb a dolog hogy pár hónap alatt megtanítanak "mindent" (szóval amúgy még egyántalán nem profi az illető), amivel betuszkolnak valahova...aztán hajrá bizonyíthat az ember...és izzadhat...
Szóval igen, ez egy drága belépő egy munakhelyre ami nem is biztos hogy állandó.
-
wagzee
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Annyiért vettem mint Pixmania-nál a sima bamboo-t, qwertys kollega ujonnan dobálja őket garral...csak picit olcsóbban

-
wagzee
csendes tag
Hali!
Esetleg valakinek van digit formában Max Bibliája magyarul?
Több száz oldalt nehezen tudnék átnyálazni angolul
A jövő héten én is gazdagabb leszek egy bamboo fun-al

-
wagzee
csendes tag
-
wagzee
csendes tag
Hello fórumozók

A nyár utolsó egy hónapjában belekezdtem egy fórum megírásába, mely most végre el is készült. Kifejezetten nektek szól, akik 3d-vel foglalkoznak és habár még nincs teljesen kész, akadnak problémák az oldallal, megtisztelnétek vele ha ti is a ReelMax fórum tagjai lennétek és aktív hozzászólásokkal, véleményekkel segítenétek az oldal fejlődését.
Előre is köszönöm minden látogatónak 
[link] -
wagzee
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
amúgy gondolkodom rajta hogy letöltöm. Habár én max-os vagyok, azért még érdekel.
-
wagzee
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
de jó néktek
majd én is leszek annyi 
-
wagzee
csendes tag
Jehee...ma vagyok 1éves

-
wagzee
csendes tag
Amúgy mi a véleményetek a finalRender-ről? Szerintetek érdemes vele foglalkozni?
-
wagzee
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
Noh tudatlan fejemnek ezek a linkek most nekiestek

De én az alkotással úgy vok hogy mostan ittende virágzik a nap a nőkön meg egyre kevesebb a ruha és minden sunshine! Szal többet vagyok kint mint gép elött...Üssön le valaki tán veszteg maradok...
Amúgy a wc-énknek álltam neki meg a mosdónak hát lett is valami belőle de ezt még gyakorolnom kell....márhogy pontosabb, szebb modelt sütni! -
wagzee
csendes tag
Várom a kritikákat ám

-
wagzee
csendes tag
Ja és ne tessék azt hinni hogy 2 éve foglalkozom vele, mert nem. 2éves szünet után most tértem vissza maxra. Eddig flash-eltem!
-
wagzee
csendes tag
válasz
atm*RefeeZ
üzenetére
-
wagzee
csendes tag
Köszike a pakkokat Menthirist 
-
wagzee
csendes tag
Egyántalán van olyan torrent oldal, ami nem olyan drága és kielégíti a mi hatalmas tudásvagyunkat? Mert ha van, gondolom nem magyar....
-
wagzee
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Van még lehetőség torrentezni?
-
wagzee
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Hát igen az Archinteriors az modelleket tartalmaz, na de belenéztem a Mental4ever-be és az egy egész jó kis Tutorial sztem. Viszont kiváncsi leszek a ''Modeling in Discreet 3ds Max 6 (2CD)''-ra, mivel ez remélem tényleg csak a modellezésről szól. És ahogy mondtad nekem modellezni kéne megtanulnom, ebben igazad van. Remélem hasznát is veszem ennek a tutorialnak...
-
wagzee
csendes tag
Hát ha már önképzésről beszélünk...Szerintetek ezekből mennyire tud tanulni az ember?
-Lynda:
-3ds Max 9 Essential Training
-Character Animation in Discreet 3ds Max 6
-Texturing and Lighting in Discreet 3ds max 6
-Modeling in Discreet 3ds Max 6 (2CD)
-Evermotion:
-Evermotion Arhinteriors FULL
-Evermotion Mental 4Ever
Mert hát nekem ezek vannak meg! Most már csak időt kéne szakítanom rájuk...
[Szerkesztve] -
wagzee
csendes tag
-
wagzee
csendes tag
Hali mindenkinek!
Én 2 éve kezdtem el foglalkozni a Max-al, és ugyanakkor hagytam abba, már nem is emlékszem milyen okból. Viszont most újra elkezdtem vele foglalkozni!
Ezzel a világmegváltós képekkel teljesen igaza van Nyúltápnak, hiszen eleinte én is benne voltam ebben a hévben. Viszont hamar rájöttem: ha nem tanulok meg normálisan modellezni, alkalmazni a különböző modellezési technikákat, akkor soha nem jön el az a pillanat, amikor textúrát is húzhatok rá!
Menthirist, Nyáltáp!
Ti mióta foglalkoztok Max-al és esetleg jártatok valamilyen tanfolyamra?
Hol találok olyan tutorial-t, videót, ahol megtanulhatom a modellezés különböző módszereit behatóbban?
Légyszi segítsetek!
ui.: Boldog Nyuszit mindenkinek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Gmail
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GLS
- Haditechnika, harcászat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem veszem meg a szerződést akkor nem érvényes rá a két éves garancia vagy mi? 

Előre is köszönöm minden látogatónak