Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
#72042496 #1764 üzenetére
3 dolgot engedj meg!
1. Az oldalsó ablakokat nyugodtan húzd bele a körülötte lévő cumóba... Mert azok eredetileg is abban végződnek. De még az első, meg a hátsó is. De én azokat nem húztam bele.
2. A gumi mintázata nem éles.. de látom a videó tutor alapján csináltad (ott sem az)... sztem majd a végén próbáld ki, h csak egy cylinder féleséget teszel oda, és Vray Displacement-tel teszed bele a mintázatot ([link]). Render időben nagyjából ugyanott vagy, vagy egy picit rosszabbul, de sokkal kevesebb vertex!
3. Nagyon szép, sima modell!!!
Az anyagok majd megdobják a renderidőt, ne izgulj.
[Szerkesztve] -
válasz
#72042496 #1764 üzenetére
szép tiszta modell, egyedül az A oszlop alja tűnil furának valami miatt... De good job...
Ja és tegyük hozzá, a C4-es Lineage 2 sem enged túl sok teret a projektem rendszeres folytatásának.
És nem Angelina-t modellezem, hanem ő alapján... Felépítem nagyából az arcot, utána ZBrush-sal megcsinálom olyanra, ami nekem tetszik. Angelina annyira nekem nem bejövős
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest