Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz atm*RefeeZ #1127 üzenetére

''hát nemtom egy ideje nem ültem max előtt...''
    Akkor ülj vissza elé, s alkoss. ;)

Éppen most tartok ott a járgánnyal, ahol Te abbahagytad, s lassan, de biztosan elkészül a modell külseje. Igazából van néhány dolog, amivel nem vagyok megelégedve:
    1, Az A oszlop és motorháztető találkozása. (Ez még változik, hiszen kerül rá tükör.)
    2, Az első krómkeret furcsán néz ki. (Úgy döntöttem, újracsinálom. Azon a fél-egy órán ne múljon.)
    3, Az első lökhárítón van egy kis gyűrődés, de úgy látom, kb. két perc alatt javítható.
    4, A gumiabroncs mintázata gáz. A videóban elkészítettet lecserélem valami normális köpenyre, a mostani nem túl életszerű.
    5, Az első szélvédő alja szögletes. :( Ráadásul a tutor-ban is így néz ki, na, ezt szívás lesz helyrehozni... :O

Közben leszedtem a Concapt Car és Lotus videókat, ezekben készül ablaktörlő, tükör, belső tér, sőt, előbbit renderelik is. :D
    Lehet, megcsinálom a Lotus-t, nem ''túl hosszú'', ugyanakkor tanulságos... Utána az Audi is biztosabban menne.

A Concept Car pedig rohadt király! Talán még az A3-nál is jobban tetszik! :R

Menthirist: :(

Új hozzászólás Aktív témák