- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
Én meg két különböző embernek válaszoltam egymás után, de ez is szabálysértésnek minősült. Sajnos vannak akik azzal töltik az idejüket hogy önszorgalomból mások hibáit lesik, pedig nem hiszem hogy bárkit megbotránkoztattam vagy ellehetetlenítettem volna a fórumozását. Ha valaki trágár vagy csak simán bunkó azt még megérteném hogy jelentik, de ez már szerintem túlzás. Mindegy, befejezem, mert még az off.topic miatt is jelentve leszek
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
VateRicsi
aktív tag
Az egyik túlbuzgó fórumtársam engem már bejelentett a Moderátort keresek topicba és itt nemrég figyelmeztettek is hogy 5 percen belül a szerkesztés funkciót kell használni és nem szabad új hozzászólást írni. Lehet hogy téged is be fog jelenteni valamelyik vamzer, jobb ha elkerülöd, mert nagyon fel tudja húzni magát rajta az ember és fél nap rámegy utána a vitákra. Azért nem privátot írtam, mert így legalább mások is tudják hogy van ilyen szabály és ezt figyelik is.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
dev88
csendes tag
Válaszod köszönöm szépen. Tehát a 3d-ben ugyan olyan a hatás csak mondjuk nem olyan a képfelbontás mintha blu rayröl menne?
Azért érdekel ennyire mert a boltban pendrievról mutatták meg a 3d-t és mondta is a csávó hogy filmeket le tudok tölteni netről és pendriveról is tudom nézni nem kell hozzá blu ray lejátszó. -
t72killer
titán
Igen, most még a "törvény előtti időkben" élünk, amikor minden gyártó megpróbál meggazdagodni a saját kis zárt "szabványán". Node nem baj, láttam már ebayen kínai 3D Vision szetet 60$-ért, max ilyennel szereljük fel a családot.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Értem, köszi az infót. Utálom ezt a formátumháborúsdit
. Olyan eszközt akartam, ami képes 120Hz-es fullHD jel fogadására (=játszani lehet rajta), erreföl a méregdrága szemüveg máshova (vendégségbe, projektorozáshoz) nem lesz jó. Kitalálhatnának már EGY jó, mindent kielégítő szabványt (=quadHD@120Hz adatátvitel, univerzális szemüvegek és egyszerre kompatibilitás az AMD és az Nvidia rendszerével -ja, ezutóbbi az NV szemüvegei miatt nem fog menni
).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
VateRicsi
aktív tag
Szia! Neked is illik írnom, mert Te válaszoltál a wifis kérdésre. Szóval nálam simán LAN kábelt bedugva is működik és nem hiszem hogy egyedül lennék ezzel. A wifi stick csak arra jó, hogy ne kelljen a kábelt elvinni a tévéig. A BluRay lejátszó kérdésében elvben igazad lehet, de gyakorlatban eddig több tucat filmet néztem USB-ről és egyetlen egyel sem volt gondom, ezért szerintem felesleges 50 ezerért lejátszót venni. Persze lehet hogy neked meg sok olyan filmed van, amit nem játszik le USB-ről vagy nincs hangja, de ilyet én még nem láttam. Illetve olyat már igen hogy magyar hangot nem tudtam beállítani, de azt nem tudom hogy volt-e egyáltalán.
-
samsino48
csendes tag
-
VateRicsi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- lejátszóprogramok aktiválása azok megvásárlása nélkül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest