Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz t72killer #42 üzenetére

Az a baj, h nagyon konfigfüggő is a dolog.. Ugyh nem igazán tud más segiteni akinek valamiben is eltérnek a tiédtől a cuccai.. (megjelenitő a legfontosabb) Én egy darabig játszottam nV650-es kártyával és csak rá kellett jönnöm, hogy kell a két szemet felcserélni, utána egész jól ment. De kellett a Tridef, mert a Vision-on az én játékaim szarabbak voltak. (pl. Codemasters játékai, ugy mint Dirt, Grid) Van ami nV-vel jobb persze, de nekem ezek voltak fontosabbak, úgyhogy váltottam egy HD7850-re, és most ezzel minden ok nálam trideffel..

Milyen tridef-ed van? Megvetted?! Nálam ugy működött jól, asszem akár 1080@60Hz-en is, ha a képet átállitottam a tridef beállitásainál Interlaced-ről SBS-re.. Különben meg a TV-kkel nem nagyon szokott működni megfelelően a 3D gaming, inkább csak a 3D monitorokon tudja csak a megfelelő felbontást és frissitést elérni az ember. Én passziv 3D tv-n és passziv LG 3D monitoron próbáltam, a Tridef monitoromon engedi a 1080@60Hz-et, a TV-men meg csak 24-et vagy talán asszem max. 30-at ami elég kevés... :U

Új hozzászólás Aktív témák