- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
tesóm is prog. tervezőnek tanul ő 4.-es debrecenben. ha ott tanulsz te is keresd fel hogy mit tanultak grafikából meg opengl-ből már ha nem jársz előtte
3d studiora én teljesen egyedül jöttem rá semmi tananyag nélkül, még anno studio max 1-el kezdtem.
szerintem modellezéshez térlátáson kívül semmi se kell. látja három oldalról meg tetszés szerinti nézetből, és onnantól semmi nehézség. a többi meg anyagminták stb csak kattintgatás. sokan ezt másképp látják, ez az én véleményem saját tapasztalatomból.
valaki nem tud valami rajzolós pályázatot? jó lenne
arc on
az első cs mapom amit csináltam egyből bekerült a gamestar-ba mint legjobb pálya
arc off
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest