Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bari
Modder
Sziasztok
Szeretnék 3 monitoros megjelenítést beállítani, az apropót az adta, hogy a meglévő 2db monitorom mellé, viszonylag jó áron tudnák venni egy harmadik ugyan olyat.
Volt itthon egy nem használt monitor, amivel megpróbáltam letesztelni ezt az állapotot. Ha minden flottul működik megvenném a harmadikat is, de feleslegessen nem szeretnék pénzt költeni ha a jelenlegi állapotban nem működőképes, (nem szeretnék másik VGA-t vásárolni, a leírások alapján a jelenleginek is tudnia kellene)
A meglévő monitorok 19"-osak, és DVI.-n használom őket. A harmadik amit próbakép rákötnék a rendszerre az egy 17"-os de a max felbontása ugyan úgy 1280×1024-es mint a 19"-os monitoroké, és csak DSUB csatlakozója van. A VGA egy Sapphire HD6790-es kártya, 1 displayport, 1 HDMI, és 2db DVI csatlakozóval rendelkezik.
Eredetileg a 2 meglévő monitorom, a DVI csatlakozókra volt kötve, így használva nem is volt semmi gondom. Mivel a 17"-os monitornak csak dsub csatlakozója van, az egyik DVI portól a monitort HDMI/DVI kábellel átraktam a HDMI portra, a 17"-osat meg DVI/DSUB átalakítóval a DVI-re kötöttem. A 2 19"-osan továbbra is van kép, a ControlCenterben látszik is a 17"-os de nem tudom az asztalt kiterjeszteni rá, mert akkor az egyik 19"-osat kikapcsolja. Milyen módon tudnám három monitort egyszerre kiterjesztett asztalként használni?Előre is köszönöm a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - További aktív témák...

- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
 - Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest