Aktív témák
-
snowflake
tag
Én is alaplapra gondolok, nem tudom mennyi idős lehet, de akár kondi kiszáradás is okozhat ilyen lassú fokozatos halált.
Esetleg próbáld a rendszerhűtőt levenni az alaplapról és a tápról hajtani, mert valaki hasonló problémával ezt tette:
I have had the MSI KT4V-L motherboard for about two years now. I have been having problems with it not starting up everytime and just giving me some beeps.(beep beep beep). After taking it to a local computer shop they realized after finding it on another board that if you connect the case fan to the motherboard, you get two chips that sizzle up and can ruin the board. Simply connect the system fan up to the power going to a hard drive, and problem is fixed.
So it can be fixed, just do it right the first time to prevent partically burned out chips on the board.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő