Új hozzászólás Aktív témák
-
Buncaman
tag
Sziasztok!
Ma vettem a fejhallgatómhoz egy elosztót, mert gépbe akarom kötni, de nem működik a mikrofon továbbra sem. Hang tökéletes ugyanúgy, de fontos lenne a mikrofon hozzá.
Tudtok segíteni valahogy?
-
SVG
csendes tag
Sziasztok!Egy kábelt szeretnék készíteni, aminek az egyik felén egy 3,5-es sztereó jack dugó, a másik felén egy 6,5-es mono jack dugó van, de nem tudom, hogyan kössem be. A kábelben 2 vezeték van + az árnyékolás (vagy testnek nevezik, nem tudom). Tudnátok ebben segíteni? Köszi!
-
Fricc
tag
Vegyél egy keverőpultot, nemolcsó de jólnézki
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
Apollo17hu #8 üzenetére
Menj be a SINI-hez.
Ott kapsz minden féle kábelt, elosztót, adaptert stb...
Bővebben: link
Üdv -
somodisoma
senior tag
válasz
Apollo17hu #10 üzenetére
Attol, hogy a jack mono, te meg ket hangfalat kotsz ra, attol meg mindd a ketto hangfalnak szolnia kellene, csak monoban (mindd a ketton mindig ugyanaz hallhato), ha megsem szol, akkor ott mas a baj...
-
-Jackson-
őstag
válasz
Apollo17hu #8 üzenetére
az 1 gyűrűs mint a neve is említi mono. a kétgyűrűs meg sztereo
-
Apollo17hu
őstag
Hali!
Az én gépemnek is csak 1 db 3,5 mm-es Jack kimenete van, de 2-re van szükségem.
Kaptam kölcsönbe egy elosztót, ami működik is, de - mivel vissza kéne adnom - vettem egyet a MM-ban, ami sajnos nem működik.
Később vettem észre, h nem pontosan olyan, mint amit kaptam:
Bővebben: link
A jobb oldali jó, a bal oldali - amit én vettem - pedig nem jó.
A nem jó alatt azt értem, hogy a fejhallgatót és a hangfalakat rákötve csak a fejhallgató működik, a hangfalak búgnak. Ez van a papírjára írva: ''Mono Jack dugó''. Meg vmi ''Radiorecorder''...
A kettő láthatólag abban különbözik, h a jobboldalin eggyel több gyűrű van.
Akkor most az, amit én vettem (baloldali), nem számítógéphez való? Miben más az 1 gyűrűs és a 2 gyűrűs? -
bundee
csendes tag
Media Marktban lehetett kapni audio-hub-nak nevezett cuccost, line-out/spk-out rakotve, es hangfal meg fejhalgato fele elosztotta, lehetett allitani rajta a hangerot, meg egy gombot nyomogatva, hogy epp melyik iranyba menjen a jel.
b -
PapaMaci
őstag
Amire Te vágysz, az egy patch panel...
Én lehet, hogy ugy oldanám meg, hogy vennék egy egyszerü 3,5-ös jack hosszabbitot, és felraknám a végét az asztalra. Ha hangfalat akarok, bedugom a hangfalat, ha fülest, akkor azt. Nem olyan elegáns, mint egy ''varázsdoboz'', de praktikus és olcso.
[Szerkesztve] -
sziasztok! a pcből csak egy 3,5 jack dugó jön ki (a zöld
) na és én még + mellé használok egy kicsi genius hangfala + erősítő hangfal + feljhallgató és nagyon körülményes ezeket ,folytom dudgdosni. namost arra akarok kijukadni ,hogy valahol lehet -e kapni vagy ,hogy lehet csinálni egy olyan dobozkát amint van egy 4-es kapcsoló (tuner mind1) és az ''elosztja'' a jacket így mindíg egyfelé ,pont ahoz amihez kell megy a hang. jah + ha lenne rajta egy mic. dugó s az nagy luxus lenne! tehát akor várom a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest