Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Alaplap-proci probléma
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Van egy 2019.júniusban vásárolt LG55UK6950PLB készülékem, ami két hete meghibásodott.
Bekapcsoláskor hang van, kép nincs, illetve a képernyő egy kicsit világosabb lesz. Zseblámpával rávilágítva nem látszik kép halványan sem. Mivel még garanciás felhívtam az LG szervízt, ahol a hibajelenséget leírva, arra a megállapításra jutottak, hogy képernyő cserés a készülék. Hozzáértőktől kérdezném, hogy szerintetek is ez lesz a probléma, mert Lengyelországból rendelik az alkatrészt, aminek 5-10 nap a Budapestre történő megérkezése.( Én vidéki vagyok).
Azért érdekelne, mert most szombaton lesz két hete, hogy meghibásodott és ha kiderül, hogy még sem ez a baja, akkor megint várhatok újabb két hetet amig a szükséges másik alkatrész megérkezik?
Járt már valaki közületek hasonlóan, hogy az 1 év 4 hónapos tv-je elromlott. Úgy látszik minél újabbak a készülékek annál silányabb minőségűek.
Köszi a válaszokat előre is. -
madagaszkar
tag
Üdv!
LG55UK6950PLB [link] készüléket szeretnék vásárolni a Telekom-tól részletre. Érdeklődni szeretnék, hogy aki rendelkezik közületek ezzel a típussal, meg tudná mondani, hogy az HBO GO megy-e gond nélkül rajta?
A jelenlegi tévém: LG32LN575S-ZE, ezen sajnos nem működik. Lassú is, kicsi és sokszor lefagy.
Esetleg tapasztalatokat a fenti készülékkel kapcsolatban szívesen fogadok.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest