- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
2*512-t eladni valaki?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Kösz az ajánlatot, 8k-ért a 2 szerintem ok, de várjunk délutánig (addigra sztem találok magamnak 2x512-t, vagy valaki ajánl érte 9et
)
Ja, van rajtuk Vantec réz ramborda, és mivel én lehet hogy olyat veszek, amin gyárilag van (GeiL-t), ha gondolod, mondjuk 750Ft/db-ért rajtuk hagyom őket (nem mintha szükségük lenne rá, csak ''optikai tuning''
) -
Bocha
HÁZIGAZDA
up?

-
Bocha
HÁZIGAZDA
Senkinek nem kell olcsó, megbízható ram, és senki nem bővít 1ről 2Gb-ra?

-
Bocha
HÁZIGAZDA
Közben megnéztem, és 2 év garit adnak rá, szóval van még 1 év és kb. 9 hónap

-
Bocha
HÁZIGAZDA
Üdv!
Eladnám 2x256Mb PC3200 típusú KingMax memóriáim. Mistralban vásároltam őket kb. 3 hónapja, úgy tudom 1 év garit adnak rá, szóval még van kb. 9 hónapjuk. 2.5-3-3-6os időzítéseket bír, én vmi DDR420ig próbáltam húzni, ott még ok volt, ha jól emlékszem 2.7V-on. Viszonyításképp Mistralban most bruttó 6500Ft-ért adják darabját. Ajánlatokat várok
Ezenkívül vásárolnék 2x512Mb PC3200 (esetleg gyorsabb) memóriát. Mindenképp márkás legyen, de nincs 60e Ft-om platinadobozos ilyenolyan memóriákra, örülnék vmi Kingston/Corsair/Twinmos Value RAMnak. Jó lenne, ha esetleg menne DDR433at, esetleg DDR400on tudná a CL2-t.
Csere is érdekel, bár nem hiszem hogy lenne valaki aki 1Gb-ról 512Mb-ra ''bővítene''
Előre is kösz az ajánlatokat!
Aktív témák
- EAFC 26
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
7k? <-- ez olcsó lenne