Aktív témák
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
-
5@$
aktív tag
vegyetek katódnéniket
VIGYÉTEK világit mint a dög
[link] -
tomcsi
őstag
Nagyon sok nekem érte a 4,5e. Tekintve, hogy most vettem 1 csövet + invertert 500ft-ért..
Ha a két cső megy magában akkor érdekel..
Amugy milyen hosszúak? -
5@$
aktív tag
2db revoltek, 2 db vantek kék katód eladó 2 db inverterrel, a kétinverter össze van ragasztva de ha kell szétszedem, és a teteje ki van vágva ahol bele kell dugni a vezetéketket hogy ne kelljen örökké szétszedni a házát ha mozgás van!!!! a katódok hibátlanok,nem sokat mentek, style váltás miatt adom el őket! némelyiknek a végén a müanyag meg van vágva hogy elférjenek ahova tettem őket
vigyétek, lehetőleg egyben 4.5k
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest