Hirdetés
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Steam Deck
- Videószerkesztés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálkoztam vele, úgy jön össze, hogy van alul pontos, vagy középen.. Ugye a felső rész mindenképp lecsúszik..
Hát ez van, akkor sajna mégsem jött ez össze úgy, ahogy szerettem volna.
A 30"-hoz viszont keskeny az asztal arra, hogy kiterjesztettként használjam.
Így most már tudom, hogy tévedtem, mert azt hittem, hogy ez működhet so normálisan, de akkor mégsem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jah, értem.
Akkor ebben az esetben ez marad inkább kiterjesztett asztalos móka?
Csak 1-2 játék alatt kipróbáltam volna ezt, ha használhatóra sikerülne összerakni, de vagy alul van szinkronban, vagy középen..
Itt csak a dell menne pivot-ban, de azt nem szeretném. "Normál" módban szeretném midkettőt.
-
proci985
MODERÁTOR
itt van egy, bár ő szerintem singleben tesztelte, de ebből már szerintem tudsz következtetni. meg vész esetén lehet csökkenteni a felbontást 720pre is, ha tényleg kell a fix 60/75fps. képminőség mondjuk megérzi, ez is tény.
CF, elforgatott képernyőkkel, de skálázódás alapján megint ki tudsz ebből indulni.VaMik: jó kérdés.
virtuális géppel ezt meg tudod oldani úgy, hogy letiltod az egyik egér/bill párost. viszont ha a hoston is letiltod, akkor lehet a virtuálison se fog menni. másik megoldás két virtuális gép, dedikált inputokkal, dedikálva kijelzők szerint, azzal szerintem menne.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, körbenéznék külföldi fórumokon is, szerintem nem te vagy az egyetlen, akinek ilyen szempontjai vannak.
eyefinitysek közül nem tudok olyanról phn aki bf3mazik is. bár ha van hozzá bench, akkor azt le tudom szedni és tudok tesztelni. 7970 erősebb, de azért valamennyi látszana így is, hogy mennyire működhet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest