Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálkoztam vele, úgy jön össze, hogy van alul pontos, vagy középen.. Ugye a felső rész mindenképp lecsúszik..
Hát ez van, akkor sajna mégsem jött ez össze úgy, ahogy szerettem volna.
A 30"-hoz viszont keskeny az asztal arra, hogy kiterjesztettként használjam.
Így most már tudom, hogy tévedtem, mert azt hittem, hogy ez működhet so normálisan, de akkor mégsem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jah, értem.
Akkor ebben az esetben ez marad inkább kiterjesztett asztalos móka?
Csak 1-2 játék alatt kipróbáltam volna ezt, ha használhatóra sikerülne összerakni, de vagy alul van szinkronban, vagy középen..
Itt csak a dell menne pivot-ban, de azt nem szeretném. "Normál" módban szeretném midkettőt.
-
proci985
MODERÁTOR
itt van egy, bár ő szerintem singleben tesztelte, de ebből már szerintem tudsz következtetni. meg vész esetén lehet csökkenteni a felbontást 720pre is, ha tényleg kell a fix 60/75fps. képminőség mondjuk megérzi, ez is tény.
CF, elforgatott képernyőkkel, de skálázódás alapján megint ki tudsz ebből indulni.VaMik: jó kérdés.
virtuális géppel ezt meg tudod oldani úgy, hogy letiltod az egyik egér/bill párost. viszont ha a hoston is letiltod, akkor lehet a virtuálison se fog menni. másik megoldás két virtuális gép, dedikált inputokkal, dedikálva kijelzők szerint, azzal szerintem menne.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, körbenéznék külföldi fórumokon is, szerintem nem te vagy az egyetlen, akinek ilyen szempontjai vannak.
eyefinitysek közül nem tudok olyanról phn aki bf3mazik is. bár ha van hozzá bench, akkor azt le tudom szedni és tudok tesztelni. 7970 erősebb, de azért valamennyi látszana így is, hogy mennyire működhet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest