- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
Na ehhez találjatok UPS-t!

-
Cefet
aktív tag
Ez szuper! Azon paráztam, hogy miről fogom etetni a 4 db 150W-os Peltier modult (4x15A)... Így marad kraft a 4090-eknek is...

-
-
-
Cs1csó
titán
Már csak annyi kérdésem lenne, lilában kapható?
-
Cassi
őstag
-
-
Ha tippelnem kéne, hogy miért ekkorák a tápok:
1. Üzembiztos működés.
2. ~50% körüli terhelésen maximális hatékonyság. Ilyen 2000 wattot zabáló gépnél már számít ez is.A több 4090-re én is azt találtam, amit Dilikutya írt. Plusz workstationbe rövidebb renderelési idő, 3D-s programok, gondolom animációs filmekhez, Blender, stb.
-
Cassi
őstag
válasz
Dragonovich
üzenetére
Ha 12VHPWR csatlakozóval vannak bekötve, akkor egy tűzoltó mester számára is szükség lehet.
-
SaGaIn
senior tag
Nem tudom mit szórakoznak... 3600W-os modellt akarok hogy a 16 Ampert amit lehet egy kábelből hozzuk már ki 230V-on pls.
Csak akkor lehet külön biztosíték kell majd a monitornak meg Tv-nek de sebaj Paks bírja... meg az ingyen-áram a napelemekből is hadd fogyjon
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr. Akula
üzenetére
A lentebb linkelt videóban pont egy 4 videókártyás gép van, 4 db RTX4090 egy AMD Threadripper társaságában. SLI nincs, de az nem jelenti azt, hogy a multi-GPU halott lenne. Az MI tárt karokkal várja a párhuzamos feldolgozókat.
A kriptobányászat se SLI-vel megy, és ott is özön videókártyát pakolhatsz össze.
Ez nem játékos gépbe való táp, mondhatni ez nem játék.
-
Dr. Akula
félisten
Mivel SLI már nincs, 1 kérdés maradt: minek? Ennyit fognak fogyasztani a jövőben az Intel procik?
-
Dragonovich
csendes tag
Nagyon impozáns
de ezek után tud a gyártó villanyszerelő mestert is ajánlani?
-
Richard!
addikt
FX8350-hez elég lehet?
-
Ez mégis hova kellhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Utóbbinak tényleg 50% körül van a maximális hatékonysága.

4000 watt!