Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz bluyoo #14444 üzenetére
Ne akarj optikait, ilyen kimeneten nem fogod tudni szabalyozni a hangeröt taviranyitoval, csak akkor ha az analog fülhallgatokimenetre kötöd az erösitöt.
Szerintem egy Edifier R1600-t vegyel hozza.
Szerk.:(#14446)
Nekem egy Samsung UE40 6030-on van egy Edifier S330D, rakötöttem optikaval is, es öszinten semmi minösegbeli javulast nem hallottam.[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
válasz bluyoo #14448 üzenetére
Elmondom neked a sajat tapasztalataimat:
A tv-hez vettem a multkor egy Edifier S330D-t. Hangsulyozom megegyszer, kiprobaltam flac audio hangfajllal, es semmi különbseget nem tapasztaltam az optikai illetve analog csatlakozas között.
A 330D-nek bug a melyladaja.Aztan vettem a szamitogephez egy r1600-at, ez ugyan oolyan szepen szol mint a 330D, viszont egyaltalan semmi alapzaja nincs.
Mar kicsit banom hogy nem ilyet vettem a tv-hez is.
Mellesleg a 330D 125€, az r1600 pedig 75€ volt, es velemenyem szerint utobbi jobb. -
-
hemaka
nagyúr
válasz bluyoo #14452 üzenetére
Nekem R1600T Plus-om van, ezután már csak valami jóval drágább cuccra cserélném le, de arra meg már nekem nem sok szükségem van.
Szépen szól minden tartományban, basszus is van bőven, de állítható, szóval mindenki kénye-kedve szerint tekergetheti a potmétereket az oldalán.
Én pc-hez használom (trance, dance, house), tehát ~1 méterre ülök tőle, oda lehet vele veretni rendesen a hangerőt, ha esetleg arra van szükségem. Engem nagyon meglepett, hogy ebből a viszonylag két kis dobozból milyen hangok törnek elő.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
harry
veterán
válasz bluyoo #14452 üzenetére
Egyik sem feltétlenül rosszabb, valamiben más, az 1600-ról hallottam, hogy több benne a mély. Meg talán a kezelőpanel máshogy van kialakítva. Mindkettő jó vétel, csak mint mondtam, én sokallom az 1900 árát kicsit. De az egy dolog.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
válasz bluyoo #14565 üzenetére
Néhány modecomról van vélemény a topicban, azokra ránézhet, nem tudom, erről van-e, ha nincs, akkor én nem vállalnám be, olyan, mintha teljesen random hangfalat venne az ember, amivel azért ráfaraghat, nem feltétlenül garancia a név. Geniusnál is a 1255a (meg pár régebbi) hangfal ajánlott, de általánosságban a márkában nem bíznék.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
hoffman_
nagyúr
válasz bluyoo #14647 üzenetére
Azért szerintem lenne releváns különbség a HF24 és az R1600T között. Utóbbit ugyan nem hallottam, de csodák nincsenek, a 10 ezer forintnyi anyag nem lesz 30 ezer forintnyi varázsütésre Sajnos.
Ezz SHF80U viszont tetszik, ez nálam eddig nem volt bent a játékban, de utánanézek ennek is. Bár félő, hogy nem lesz ebből a mostani vásárlásból semmi, gyűjtök egy MS40-re. Nem tudom
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz bluyoo #14649 üzenetére
Azt az usb-t én is néztem, ötletem sincs. A HF56-tal és 80-al az a bajom, hogy semmi infót nem találok róluk, így nem mernék beleugrani. Most egy ilyenem van, szerintem ennél mindegyik jobb lenne, gondolkodom rajta, hogy egy mezei HF40-et újítok be. 16k, annyiért megéri kipróbálni, max eladom, ha ennél nem lesz jobb, amit kétlek.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
perempe
addikt
válasz bluyoo #14664 üzenetére
állítólag biamplifikált rendszer, szépen is szól, de halk. pl. TV-n még szerettem volna a tegnapi faktor alatt tekerni még a hangerőt, de már nem lehetett. a 4" középsugárzó miatt basszusban nem terhelhető a végletekig, ezért a korlát. (szerintem szenved a méllyel valamennyire, nincs igazán tartaléka.) a dinamikára is érezni ezt a különbséget. megjelenésre igényes, jó a hangerőszabályzója. hallottam már Genius 1255-öt is, de sajnos nem mellette. mi TV-hez vettük, nem komolyabb zenehallgatásra.
ha olcsón igazán jót akarsz, akkor pl. szélessávúban gondolkodsz, és Fountek hangszóróval sokkal jobban jársz. [link] a német Klang & Ton-ban is szerepelt. de ez csak egy példa.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Perzeusz
tag
válasz bluyoo #15356 üzenetére
Nem nagyon volt bizalmam a bolt iránt (+ még képet sem tettek fel a hangfalról). Meg azóta megnéztem még egyszer a pclabos összehasonlító rendszert, és nagyon nagy méretűnek találtam a hangfalat. Pedig jobban szimpatizáltam a Microlabbal, mint az Edifierrel. Ennek ellenére ma reggel megrendeltem egy 1600-ast
Majd írok észrevételeket2 db WD Red 2TB eladó
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bluyoo #27352 üzenetére
Nekem most egy Genius cucc van, ezt szeretnem lecserelni valami jobbra. Jo a Genius is abban az arkategoriaban, csakhat szeretnek jobb minoseget, most vettem egy komoly hangkartyat, ilene hozza egy komoly muzsikacsinalo is.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest