Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz Pityu. #40566 üzenetére
Egy két hét bejáratás után, más lesz picit a hangja - sokkal jobb szerintem - A solonak nincs rossz basszusa, csak nincs annyira szetkenve, mint amihez eddig szoktal szerintem, legalábbis nekem ez volt. Nem utolsó sorban a megfelelő elhelyezése nagyon fontos bármelyik hangfalnak. Én is szeretem a basszust, mindannyian szeretjük, hogyha jól szólal meg, és ott es úgy ahogy kell, sajnos olcsó 2.1-en soha nem szólt jól még, es nem is fog.
-
AMDFan
addikt
Nem tehetek róla,de szeretem a basszust.
Pityu!
Mindenki szereti a basszust. DE! Én a hanghűséget is szeretem, legyen annyi basszus a zenén amennyit a készítője szeretett volna átadni. Ajánlok valamit amit ki kéne próbálnod. A basszus potmétert tekerd alapállásba (nem nullára, hanem középre), és ha basszust akarsz hallani, akkor a hangerő potit tekerd fel de úgy rendesen Hidd el ez a cucc már bírni fogja a hangerőt, olyan kickek lesznek, hogy nyomni fogja a mellkasod. Igen ordítani fog az énekes is mint az állat, meg a pergődob is hasítani fogja a füled, de egy koncerten nem ez van? De[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Továbbra sem értelmezhető mi az, h "halkabb"... A Genius hagyományos, analóg potmétert használ, a Solo pedig digitális szabályozást: a lépcsők lehet, h másként alakulnak, de hogy halkabb lenne (azaz kisebb max. hangerőre képes) az szinte kizárt.
TV-n is csutkára fölnyomod a színtelítettséget?
Bajod természetesen nem lesz tőle, de a hangzás csapnivalóan rossz úgy.Ha úgy jobban tetszik, dugd a PC föliratú aljzatba, nyomd meg a bemenetválasztó gombot a távvezérlőn. és láss csodát, ott is szólni fog...
-
"Nem tehetek róla,de szeretem a basszust"
Mintha magamat hallanám 10 évvel ezelőttről. Teljesen mindegy ki tehet róla, tehetsz ellene. Ha leszoksz a basszusról, sokkal több mindent fogsz hallani.
Brutál basszus kiemeléssel zenét hallgatni olyan, mint mindent elmebetegül extra csípősen enni. Lehet, hogy menő meg poén, de gyakorlatilag csak csípős íz van (de az nagyon), semmi más. Ha leszoksz róla, akkor fogod érezni az valódi ízeket és élvezni magát az ételt, mert addig valójában csak a csípősséget élvezted. Ugyanez van a basszussal is.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest