Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Hmmm..elég elévült már ez a topic...sokan lecserélték ezt a procit..pedig egész jó széria volt...úgy látszik az unclokos verzióval nem tudtak annyival többet elérni...nekem lockos verzióval fut stabilan 2454 mhz-n. 1.85 volt feszültség...glacialtech 10cm-s venti. Aztán 65 foknál nem melegebb...

-
dangerzone
addikt
hát az elvileg gyárilag van így unlockolva...de ha nekiállsz egy forrasztóval ,akkor lehet elérsz valamit

-
Spirál
tag
válaszol valaki?
-
Spirál
tag
nekem is egy 2800+ os bartonm van de lokkos
fellehet ezt valahogy oldani? -
terror80
csendes tag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
azért nem tudod huzni mert a memoria nem birja szerintem ha nem tévedek akkor elixir ramod van de a a hibát ki akarod küszöbölni mindenféleképpen 400mhz-es kingmax memoriát vegyél ugy tuti jo lesz

-
smob
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi ha tudtok segítsetek!
Konfig:2800 +barton Abit nf7-s v2.0.....
Én nem vagyok v.mi tuningmester de szoktam olvasgatni és most rászántam magam én is!
Megpróbáltam 11×200-on járatni a procit de kikapcsolt a monitor!
Megpróbáltam utánna v-ot is adni neki de így se jön be!
A ramom 512 Geil.
Szerintetek a proci nem bírja?
Légyszi ha tudtok adjatok ötleteket!
Előre is köcce! -
blacky36
tag
válasz
Realradical
üzenetére
Szia!
Ez az eredmény igen meglepett mert nekem alap beállításokkal csak 3570. Elkezdtem húzni és 190mhz-en 4110. Megjelent egy új driver a vidkarimhoz feltettem és futtattam egypár tesztet erre kidobja aquamark03 7114 cpuscore. Most akkor hogy van ez cpu-t mér vagy mégse? -
Realradical
őstag
Valahova elvarázsoltam a 3dmarkos cd-m úgyhogy az kimarad mert a sávszélességem döglődik letölteni nem tudom egy két órán belül...
-
Realradical
őstag
Aquamark03 6141
-
Realradical
őstag
cpumark99 191
-
blacky36
tag
válasz
Realradical
üzenetére
egypár cpu scor teszt eredmény
3dmark03 170
3dmark05 875
cpumark99 176
a3dmark2001-ben és az aquamarkban nem találtam erről eredményt.
egyébként nekem csak bios frissités után megy stabilan 166mhz-en.
ha vannak eredményeid megirod? -
pitom
tag
Azon én is. Nem feltétlen akartam 10.5-re, csak látni akartam, hogy egyáltalán lehet-e állítani, jobban örülnék pl egy 12.5-nek vagy hasonlónak, és akkor lehetne látni, hogy mennyi van még a prociban (pl 12.5*198
) Ha 3200+ ra állítom a biosban, akkor nem stabil feszemeléssel sem, előbb utóbb valami hibázik, asszem olyan 1.8 körölig mentem fel. Viszont most 198-on megy, és így stabil 1.65-ön. Lehet még 199-en is az lenne. Gondolom ha 3200+ ra állítom, az ugyanaz, mintha manualban tenném 200-ra az fsb-t. Na mindegy szerintem ez már így marad, ez már majdnem 3200+
-
szjoci
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Üdv! Nem vagyok járatos a dologban, de valami hasonló problémára eme [link]-et adták egy másik fórumtémában. Persze ez csak tipp...
-
Savage5
senior tag
válasz
Realradical
üzenetére
Ez változó, ezek a tesztek a VGA-kat is nyúzzák rendesen, de külön kiírják a CPU score-t is.
Mondok ''támpontokat'':
3dmark05-ben: olyan 2900 pont körül, PCMark02-ben: 6400-6500 körül, AquaMarkban: 30-33k és afelett vannak, de mint mondottam, VGA-függő a dolog... -
mr_ricsi
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
''tuti 1,7 a max? Mert akkor ezt nem is tudom emelni egészségesen...1,83-1,85-ön nem hibázott...''
1,75V, de ez akkor sem OK így, hogy a gyári órajelét csak 1,85V-on tudja. (Az 1,75V sem OK a gyári órajelhez.) -
Savage5
senior tag
válasz
Realradical
üzenetére
Egy Barton magos proci max (állítólag) 1.85V-ot visz egészségesen, tehát ''ha jót akarsz, ennél ne adj többet neki''. Nekem egy 2400+ XP-m van (T-Bred), adtam neki már 2.0V-ot is, még mindig ez a CPU van a gépemben, és itt vok... Szóval nyugodtan adhatsz neki 1.85V-ot, de ha egy mód van rá, afelett tényleg ne feszegesd a határokat... Futass le mégtöbb benchmarkot (3DMark2003, 2005, AquaMark, stb...). Minden mást (RAM, VGA) hagyd/tedd alapra. Ha ekkora fesz-en fagy, vagy hibázik továbbra is a kép, akkor gáz van.

-
Realradical
őstag
Fura!Se a memteszt se a prime95 nem hibázik nem ezüst paszta van rajta...lesz ami lesz alapon adtam neki +12% core feszt és láss csodát hiba nélküli kép...viszont ami fura az az hogy az alap core fesz 1,69-1,72 ig ugrál és a +12% sokkal feljebb vitte... tuti 1,7 a max? Mert akkor ezt nem is tudom emelni egészségesen...1,83-1,85-ön nem hibázott...
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
''Mekkora fsb-re kéne állítanom a helyes működéshez?Én 166-os fsb-n használom és így 2800/2033...''
A gyári órajele és FSB-je pont az, amit írtál.
''Tudok valamit csinálni hogy stabilabb legyen a proci?''
Először meg kellene állapítani, hogy valóban a proci a felelős. Ehhez checkold le a biosban a core feszültséget, és a hőmérsékleteket, valamint a beállításokat.
Nézd meg az alaplapodon a kondikat, hogy a proci vagy a memóriák körül nincs-e púpos, vagy kifolyós.
Ha ott OK minden, akkor futtass egy Prime95 tesztet (166FSB-n), ill egy Memtest86-ot.
Ha a prime-ban bukik, a memtest viszont OK, akkor még próbálkozhatsz a core fesz emelésével, hátha. (0,025-0,05-nél többet ne adj neki, azaz max. 1,7V.)
Ha így sem, akkor ha ezüst hővezető paszta van a procin, azt mosd le alkohollal vagy acetonnal, és fehér pasztát tegyél vissza rá. -
Realradical
őstag
Hellósztok! Van egy 2800-as bartonom egy nf7-s v.2.00 lapban...Mekkora fsb-re kéne állítanom a helyes működéshez?Én 166-os fsb-n használom és így 2800/2033...
Nomeg van egy kis gond a procival... Úgy vettem hogy le volt sarkazva épp annyira hogy ha nem mondja az eladó ki se szúrom, viszont produkál egy olyat hogy az asztalon lévő ikonok köré kis zöld pöttyöket tesz mintha pixelhibák lennének továbbá explorer alatt a böngészéskor a képek helyett csak színkavalkádot látok...opera vagy firefox alatt ez teljesen rendben van...A médialejátszáskor is pacákat látok ha nem 133-as fsb-n használom...Ha 133-on megy akkor a médialejátszók faszán adják le a képet...Tudok valamit csinálni hogy stabilabb legyen a proci?
Jó hosszú lett... -
pitom
tag
Akkor szerinted lehet ezzel a procival kezdeni valamit? Gondoltam alacsonyabb fsb-vel, magasabb szorzóval még ki lehetne sajtolni belőle 1-200 MHz-et, dehát már az elején elakadtam. Az adatai AXDA2500DKV4D AQXFA 0342 RPMW tehát 42-ik heti. Ja és barna a tokozás ha ez segít.
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
-
Chrees
tag
és tok még vhol szorzolock nélkülit venni

-
Chrees
tag
sempron vagy barton?
mit vegyek?
-
pitom
tag
Ez rossz hír
2003-mas az tuti, de már nem emlékszem a hétre, majd otthon megnézem, de a szorzómentes héten túli, asszem. Szóval painting guide: unlock... és itt csak egy érintkezőpárt jelöl be összekötésre az L3-mon, az utolsót (nézópont kérdése
), ebből gondoltam, hogy a többi is zárva van. A szorzó állításakor az L3-mat bazirgálja. Így: [link] -
mr_ricsi
veterán
''vagy alakítani mobile-ra,''
Neked NForce-os alaplapod van, ami a mobil(osított) prociknál sem tud szorzót állítani.
''Egy 2500+-os bartont szeretnék unlockolni''
Melyik év melyik hetében gyártották?
''Workshop>Interactive Painting Guide: ezek szerint ha én unlockolni akarom a bartont, akkor az L3-on mindent át kell vágni, kivéve az utolsó érintkezőpárt.''
Ezt te hol látod? Az UNLOCK-hoz nekem az L1 összes hídjának összekötése jelenik meg a proci ábráján.
-
pitom
tag
Az a gáz, hogy ő az L1 hidakat köti össze, hogy unlockolja, nekem meg azok gyárilag össze vannak kötve
(persze lock-os)
Ugyanakkor azóta már változott egy két dolog. Az az érzésem ez nem fog menni, mert most, hogy átvagdostam, elvileg 10,5 es szorzón kéne hogy legyen, mégis 11-esen van. Szóval ha erre nem reagált, akkor semmire sem fog
-
pitom
tag
Az unlockra térjünk már vissza egy kicsit

Egy 2500+-os bartont szeretnék unlockolni, vagy alakítani mobile-ra, vagy megváltoztatni a szorzóját vagy akármi
Most ugye 11-esen van. Próbáltam már a lábösszekötős módszert, és ezt: [link] ezen belűl a Workshop>Interactive Painting Guide: ezek szerint ha én unlockolni akarom a bartont, akkor az L3-on mindent át kell vágni, kivéve az utolsó érintkezőpárt. Na ezt megcsináltam, és tuti, hogy át van vágva, mert megmértem műszerrel, de a szorzó maradt 11, ja és a lábdrótozással is. Még kipróbálom, majd lehet azt, hogy a hidak összekötésével beállítok egy másik szorzót, de szerintem ez sem fog működni. Ahhoz, hogy mobile-ra alakítsam, az L5-öt, és az L6-ot is kell kötögetni. Szóval nekem most úgy van, hogy a paintig guide szerint unlockos a procim, de mégsem az, csoda, hogy még működik szegény
Egyéb ötlet? Vagy ez ennyi? (ez az un. superlock?) 
[Szerkesztve] -
tPedro_
őstag
??
-
tPedro_
őstag
senkinek sincs ötlete?
-
nagyarcz
tag
jah, szal ok, de az biztos, ha tucc akkor szerezz egy 2500-as bartont vagy ha nincs, akkor vegyél egy Ati Radeon 9600Pro-t, 256megás változatban pécsen 31000forint között mozog és hát teljesítményben nagyon ott van, ha tudni szeretnéd, szal gondold meg mit veszel, nah én lépek is
csáóka -
nagyarcz
tag
lehet tuningolni, bár nem olyan nagy mértékű lesz,de hát az is valami.
a biosban nem tom nálad milyen a bios,de az FSB-t kell tolnod feljebb, alapban 100van kiírva, nálam 110-en ment és hát ez annyit tesz,hogy 1430MHz, ez nem sok, viszont kezdetnek nem rossz.
ezen ment nálam stabilan vagy ha tucc, inkább próbálj szerezni egy 2500+-as Barton-t, mert hát azt ha felhúzod, akkor lazán elmegy 3200+-on(haveromnál is így és ennyin megy és naon fasza, bár a lüke csak 3000+on használja), szal ha tucc, akkor ilyet szerezz be és az naon jó lesz.én is kezdő vok,de azt tudom,hogy ez a nyerő proci, kérdezz meg bárkit.
hol is lax?ill. hol akarsz vásárolni?mi a bolt neve? -
nagyarcz
tag
óóóó, a jó öreg Duron, nekem is olyan volt még annó(fél éve) naon jó volt, bár fájt a szívem, me le kellett cserélem, csak 1bajom volt vele,hogy naon melegedett, amúgy tudtam húzni is.
ha naon cserélni akarsz, akkor inkább VGA kártyát kéne cserélned, mert hát a proci az egy ideig még bírni fogja, de a kártyára nagyobb szükség volna, bár ez az én véleményem.
mennyit szánsz a cuccra, amit venni szeretnél? -
nagyarcz
tag
szerintem igen, bár attól függ,hogy mennyi ideig ill. mire akarod használni, tuningra vagy netán irodába lesz?
játékra még megfelelő, bár az elkövetkező években már átveszi az uralmat a 64bites proci szal szerintem még egy ideig elleszel a bartonnal és ha jó példányt fogsz ki, akkor fel is tudod jól húzni szal szerintem megéri, milyen VGAkártyád van és mennyi rammal ill. milyen alaplappal rendelkezel? -
fazak
csendes tag
szevasztok. uj vagyok ugyhogy elore is bocsi.
Most vennek egy Barton 2800+ jol teszem??? -
nagyarcz
tag
Csáó mindenkinek!
volna egy rendkívüli kérdésem.van egy 2600+-os Barton procim, 2*256DDR400Samsung(3NS),Abit NF7-es alaplapom.
szeretnék venni egy Socket754-es Athlon64-est, amit kinéztem az 3400+(2400MHz,512Kbyte cashe,FSB800)
nem tom megéri e az 1megás kessel ellátott változatot megvenni, vagy nincs olyan mértékű sebességnövekedés?
néztem ugyanebbe a foglalatba illő 3400+-t, ami 2200MHz-en szaladgál, viszont 1mega kes van benne, de jóval drágább, szerintetek melyik a nyerő?
vagy vegyek inkább Socket 939-es Athlon64-et?igaz, 1000MHz-s FSB-s,viszont magasabb az ár és kisebb az órajel.
mitévő legyek?
a socket 754hez néztem egy ASUS K8N -es alaplapot vagy legyen K8N-E Deluxe?
hallottam hírt, miszerint van már ABIT NF8, ez igaz?és ha igaz, akkor mit tud?érdemes ilyet venni vagy maradjak az ASUSnál vagy tudtok esetleg ezeknél a márkás alaplapoknál netán jobbat? előre is megköszönöm a segítséget. -
tPedro_
őstag
Asus a7v333-X
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Egyszer már írtam hőmérséklet probléma miatt, akkor 57°C volt a proci alapból, ez most felkúszott 60°C-ra. Baj még nem lenne, csak kiváncsi vagyok az okára.
Az Everest Pro és a Sisoft Sandra is ugyanezeket az adatokat írja ki:
alaplap 28°C
cpu 60°C
cpu dioda 52°C
aux 14°C
+ A felszültségeknél: (annak ellenére hogy biosban 1,65 van beállítva):
CPU mag 1,74 V
CPU aux 1,74 V
A CPU adatainál viszont az van hogy Core Voltage Rating 1.65 V.
Most akkor melyik a valós érték?
Mi a különbség a CPU és a CPU Dioda között? Tudtommal a CPU Dioda a cpu belsejében van a CPU meg az alaplapon lévő érzékelőt jelenti.
Az lehet hogy a feszültség miatt melegebb a proci ennyivel?
Haverok gépén is megnéztem, nekik rendben volt, egyiküknél a cpu dioda volt a melegebb, 46°C míg a CPU 38°C.
Előre is köszi a tanácsokat, tippeket.
[Szerkesztve] -
petike986
csendes tag
Hogy mükszik ez a lábkötözés?
Olvastam valahol, hogy előbb ki kell tölteni a lézer vágta lyukakat, majd utánna a lábakat összekötni.
Van a konkrét technológiáról leírása valakinek?
Nincs húzva a procim de a Vampire Bloodlinesból valami code... hibával folyamatosan kilép. Ötlet? -
roKas
tag
Na megkötöztem a Bartont, de semmit nem csinál.Ugyan úgy nem indul el a gép más szorzóval mint elötte, pedig kétszer is megcsináltam.Egyébként a szorzólock másnál is ugy nyilvánul meg hogy nem indul el a gép? Tehát még a bios-ba sem tudok belépni.Légyszi valaki probálja ki!
-
roKas
tag
biztos megcsinálom egyszer a lábösszekötést, de még gyüjtöm a bátorságot. ha meglessz, és nem füstöl el a proci majd jelentkezem
. Egyébként szerintetek érdemes a szorzot visszaállítva 200fsb-vel járatni a procit a memokkal szinkronban? Tehát ugyanazt az órajelet : 2250mhz-et a 12.5x180, vagy a 11x200-al érdemes elérni? -
zeno42
csendes tag
Üdv mindenkinek
Egy számomra megmagyarázhatatlan dologra kérnem a tanácsotokat.
Vettem egy 2800+ lockmentes barton procit (AXDA 2800 DKV4D - AQXCA 0410 MPMW) ami gyönyörűen megy alapfeszültségen valós 2200 Mhz-en. Ha 2250 vagy 2300 Mhz-et állítok be, akkor az alábbi érdekes hibajelenségek következnek be.
1. A win xp betöltése során a tűzfalprogram nem töltödik be majd néha újraindul.
2. Az Internet explorer indítása nem megy.
3. Internetezés közben egyszercsak az asztalon találom magam - az explorer bezáródik.
4. Kilépegetnek a játékok az asztalra.
Valami ''0x00001d'' code hibát ír ki a windows egyfolytában.
Adtam a procinak már próba képpen 1,9 voltot is de a hibák csak jönnek.
Ami a legfurcsább az egészben az az, hogy a prime95 nem ír ki hibát az folyamatosan megy.
Volt nekem már 2500+ bartonom is ott hibázott a prime ezért egyértelmű volt hogy hol a proci vége. De ez micsoda?
Már az xp is újraraktam. Próbáltam 200-as fsb-vel (ramok 400-asok) is a 2300 Mhz-et de úgy is hibázik. Maga a windows 2300 Mhz-en 1,75 voltal elindul (1,75 alatt újraindul) de ha indítok valamit jön a ''0x00001d'' code hiba. Hogy lehet az hogy alapfesszel megy 2200-on mindenféle ''0x00001d'' code hiba nélkül, de 1,9 volt-al már 2250 sem megy? Én még ilyet nem láttam
Szerintetek ilyen élesen jelentkezhet a proci teljeítőképességének a vége - vagy valami más van a dologban? -
pschio
őstag
sztem mukodhet! csinald pontosan ugy ahogy le van irva. nagy baj nem lehet belolle ha osszekotod oket mert nyilvan nem akarnak szandekosan artani a sok olvasonak. mellesleg nem is tul bonyolult ahogy en lattam. ja es sztem torton magosok is kiprobalhatjak hiszen a barton meg a thorton csak cache-ben kulonbozik.
udv:pschio
ha megcsinaltad ird mar meg az eredmenyeket! -
-UnReal-
csendes tag
lehet hogy hülyén hangzik de a szorzóemelésnek mi a gyakorlati haszna,
mert ha jól gondolom az egy deka mhz-e sem emel
köccike -
roKas
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a szorzólockot a 2800 Bartonomnál lehet-e a http://www.tomshardware.hu/cpu/03q1/030210/barton-06.html linken leírt modszerrel(lábösszekötés) feloldani? -
Knight2
csendes tag
Hasonló a problémám:
AMD Batron 3000+
MSI K7N2 Delta2 PE nf2-u400
GT igllo 2520 (3200+-íg)
Mint látható a hűtő 3200+-íg hűt.
A cpu alapba 62°C kb 4-5ora gépezésnél.
És huzni szeretném 3200+-ra, de ekkora hő...
Az alaplap 38°C
A nf2-u400 40°C
a gépbe 27-34°C van. -
tPedro_
őstag
köszi
a progit ki fogom próbálni
ja és persze ez a hűtő van a procin: most vettem szal remélem nem emiatt melegszik, elvileg jó rá
http://www.qtec.info/products/product.htm?artnr=13724 -
Flashy
veterán
ha soha nem megy 65 fok fölé akkor még elfér, bár azért már kicsit tart a felső intervallum felé. cpuidle-t ha használsz akkor idlében jó 10 fokkal lejjebb menne.
feszültség az 1.65V.
nem biztos hogy el fog menni ha lejjebb viszed, de amíg megy addig viheted lefele. ez is procitól függ. -
tPedro_
őstag
Hali!
Nekem is 2800+ Bartonom van.
Alapból 57fokos ha meg játszok akkor 65körül van.
Ez normális?
2. Kérdésem az lenne hogy hány V kell neki?
Én úgy tudom hogy 1.65V az alap, most ennyire van állítva.
Bios 1.65-öt ír ki. Aida32 1.75-öt , sisoft pedig szintén 1.65-öt.
Csökkenthetem a feszültséget ha nem akarom húzni?
Előre is köszi. -
Arnold2
őstag
Hogy meg ez neked ilyen gyorsan???
Nekem 2300MHz-en 1,825 volton még mindig gondok vannak! -
popey37
addikt
hali 2600+ barci; NF-7 V2.0 lap; 2*256 400mhz corsair tuningolva: 11.5*218=2500 mhz 1.65 volton. A ram 436 mhz. videókari 9800pro 420/390 mhz.
véleményetek szerint érdemes cserélni P4 3.0Ghz Prescott+IC-7-re egy 6600 GT-vel??? -
RobiTheHun
tag
válasz
Thunderbolt
üzenetére
Jó neked.

Az enyém lockos (2600+) és csak 185-ig bírja.
-
Thunderbolt
tag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
Sziasztok!
Az én 2800+ barcim is 2004.10. heti és nem lockos.
11x200-on vígan megy alapfeszen. -
Arnold2
őstag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
Most már mindegy.
Holnap megyek megvenni az újakat!
Nem csak procihúzás miatt akarok új ill több ramot, hanem mert kevés is volt!
Ezzel elleszek egy darabig, esetleg még egy vidikártyahűtés és tök jó mondjuk jövő karácsonyig!
Azért több esély van arra, hogy menni fog 440ben. Megpróbálom a 11*220 at is ki tudja. Majd beszámolok.
Remélem a Geil nem hagy cserben! -
RobiTheHun
tag
Ez így igaz, szinkronban a legjobb járatni (3/3, 4/4, ...), de mivel 333-as a ramod és 220-on járatod a procit (ami ugye 440) csoda, hogy a ram bírja.
A 400-as sem biztos, hogy bír szinkronban 440-en menni.
Ha tudod próbáld ki mielőtt megveszed, mert ha így megy a 333-as, akkor nem biztos, hogy megéri váltani. -
Arnold2
őstag
válasz
RobiTheHun
üzenetére
Ja logikus!

Én úgy hallottam, hogy ez a 6/4 ; 5/4 es dolog nem igazán az igazi, többen azt tanácsolták, hogy ezzel ne babráljak.
Most veszek 2*256/400 Rammot! Gondolom ez megoldja a dolgot! -
Ligszi
tag
És meddig gyártottak szorzózár mentes procikat??
-
RobiTheHun
tag
Mivel 12.5× szorzó az alap a 2800-as Bartonoknál és te 10×-esen használod látszik, hogy nem szorzólockos > mivel ha szorzólockos akkor ugye nem lehet szorzót állítani.
220 fölé pedig a ramod nem engedi, vedd visszább a ramod és úgy próbáld. (5/4, 6/4, ...)
, de a procitól már ez is szép eredmény.
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
Nekem van egy 2800+om. Nemtudom, hogy lockos e.
220*10 et még bírja de tovább már nem megy.
most olvastam, hogy valakinek ment 220*11en!
333Mhz es 256megás ramom van!
Mi lehet a gond?
Most tervezet 2*256/400MHz -t venni vajon ez segít? -
petike986
csendes tag
Szevasztok Skacok!
Most vettem egy állítólag 2,8 Bartont.
Ilyenek vannak rajta:
AXDA2800KV4D 9747146118599
AQXCA0410MPMW
Ez most szorzólockos vagy nem?
Milyen lapot ajánlatok hozzá? -
Fosch
csendes tag
Hella!Úgy jártam hogy a procim stabil 52 fokról (100%os terhelés mellett) 1*csak elkezdett melegedni mint a állat! nagyobb hütövel is ezt csinálta. Felment 67 fok körülre és bioszban indulás után is kb 55 fok volt! Mi van ezzel az átokkal? Hütöm Coolermaster vortex dream 7 3200+&higher!!! Segítség!!!!
-
Fosch
csendes tag
Ja és ha jól tudom a processzorok füsttel működnek és ah kijön a füst belölük akkor elromlanak!!
D -
Fosch
csendes tag
Hella! Nem tuningos kérdés de felétek mennyire melegszik a 2800+os?
Felénk 48 és 52 fok között szokott lenni. Ez jó vagy már sok? Plíz help!!! -
armandusy
aktív tag
elvileg ennek a procinak a halála 85 C akkor tehát 50-65 C között még bőven nem gáz amúgy nekem thermalright hűtőm van és 11*220-on 1.75 ull terhelésé 48C

-
^grafo
tag
hat most 200x11 en megy 3200+ nak ismerte fel. igy 59 fok a proci a Tsystem az nemtommi, az 51 fok ez egy TT Silentboost, es 9800Se@Pro es egy 512es OCZ ram
-
^grafo
tag
ok mingyar megnezem mit tud

-
armandusy
aktív tag
hello nekem van egy ugyanilyen procim és most 11*220fsb-n megy 1.75-ön azaz 2420Mhz-n felette nem nagyon próbáltam mivel így is elég jó ha te elérnél valami jobbat szóljál

-
^grafo
tag
12.5x 166 az alap
1.5 az alap fesz
ötleteket kerek szepen hogy mekkora szorzo es fsb vel kezdhetek neki esetleg fesz emelessel
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Ha 3200+ ra állítom a biosban, akkor nem stabil feszemeléssel sem, előbb utóbb valami hibázik, asszem olyan 1.8 körölig mentem fel. Viszont most 198-on megy, és így stabil 1.65-ön. Lehet még 199-en is az lenne. Gondolom ha 3200+ ra állítom, az ugyanaz, mintha manualban tenném 200-ra az fsb-t. Na mindegy szerintem ez már így marad, ez már majdnem 3200+

2003-mas az tuti, de már nem emlékszem a hétre, majd otthon megnézem, de a szorzómentes héten túli, asszem. Szóval painting guide: unlock... és itt csak egy érintkezőpárt jelöl be összekötésre az L3-mon, az utolsót (nézópont kérdése