Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
válasz
LorD_ARmES
üzenetére
54 fok szerintem már nem egészséges, vagy épphogy elmegy, 50 foknál van az a bizonyos ''határ''. Nem csak a ventilátor számít, hanem főleg a borda: a réznek jobb a hőleadása (szóval a Silent Breeze egynek jó választás). Esetleg lapozz át pár hasznost írást a hűtőkről: [link].
Viszont mondok jobbat tesztelésre: Prime95, SuperPI, Memtest86, ezek alapprogramok tuningnál, ha Prime-ot kibírja 12-24 órán keresztül hiba nélkül, akkor nyugodtabban fekhet le az ember fia.
A lockos dolgot pedig a szériaszámából lehet eldönteni: ha 2003. 43. hete után lett gyártva a proci, akkor lockos, ha előtte, akkor nagy valószínűséggel nem, de bemész a BIOS-ba, és átállítod mondjuk 10-re, azzal véletlen sem okozhatsz kárt benne, ha kisebbre veszed. Az, hogy zöld, vagy barna: én több zölddel találkoztam életemben, ami nem bírta annyira a tuningot, mint barna, de akkor nem figyelgettem szériaszámokat, gyártási időket, alapvetően szerintem nincs sok jelentősége.
Még annyi, hogy nem árt átnézni a topikot és előzményeit: [link], [link], [link], [link].
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest