Hirdetés
- Raspberry Pi
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savage5
senior tag
válasz
LorD_ARmES
üzenetére
54 fok szerintem már nem egészséges, vagy épphogy elmegy, 50 foknál van az a bizonyos ''határ''. Nem csak a ventilátor számít, hanem főleg a borda: a réznek jobb a hőleadása (szóval a Silent Breeze egynek jó választás). Esetleg lapozz át pár hasznost írást a hűtőkről: [link].
Viszont mondok jobbat tesztelésre: Prime95, SuperPI, Memtest86, ezek alapprogramok tuningnál, ha Prime-ot kibírja 12-24 órán keresztül hiba nélkül, akkor nyugodtabban fekhet le az ember fia.
A lockos dolgot pedig a szériaszámából lehet eldönteni: ha 2003. 43. hete után lett gyártva a proci, akkor lockos, ha előtte, akkor nagy valószínűséggel nem, de bemész a BIOS-ba, és átállítod mondjuk 10-re, azzal véletlen sem okozhatsz kárt benne, ha kisebbre veszed. Az, hogy zöld, vagy barna: én több zölddel találkoztam életemben, ami nem bírta annyira a tuningot, mint barna, de akkor nem figyelgettem szériaszámokat, gyártási időket, alapvetően szerintem nincs sok jelentősége.
Még annyi, hogy nem árt átnézni a topikot és előzményeit: [link], [link], [link], [link].
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest