Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Projektor topic
- RAM topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Nekem is volt hasonló

Annó 2003 év eleje új gép vásárlása. Házra meg tápra sajnáltam a zsét, de össze rektunk egy konfigot és egy bemutató darabos Gaba ház és táp lett a gép otthona. Mondtam nekik elviszem, mert nekem a külsö nem számít, de adjatok rá teljeskörű garit! Azt mondták ok! Haza viszem berakom a régi Geforce 2-őt mert már VGAra se volt pénz, hát és nem indul csak sípol. Ok elmentem vettem egy 9200... Egy hónapig ok, aztán instabil újra indul majd elsem indul. Vissza a boltba. Hát behalt az alaplap meg a vga is, ok csere, mondom nekik itthagyom ha akrjátok még 1 napig nézzétek meg a tápot! Nem! De mondom nem tart sokból nehogy még 1 kört kelljen futni! Nem nem a táp tökéletes! '2 hónap múlva megyek hogy gáz van! Megnézik: alaplap cpu(2500+ ról 2800+ra ezért illik a topicba
) meg 1 ram csere, ja meg lesz bele egy új táp is! Mosolyogva mentem vissza, és megköszöntem az eggyütt működést!
Szal vamikor a szaki se lát az orránál tovább
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) meg 1 ram csere, ja meg lesz bele egy új táp is! Mosolyogva mentem vissza, és megköszöntem az eggyütt működést!