- Apple MacBook
- Steam Deck
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Inside
tag
Sikerült feljebb állitanom az fsb-t! 1,675on megy 12x166on nemtom hogy csináltam :DDD Az lenne a kérdésem hogy a ram idözitések sázmitanak valamit? Mer most agressive-n van és aszem 7,3,3 most.
-
Inside
tag
Re. Nah megprobáltam nagyobb vcore-al. Megprobáltam szinkronba asszinkronba. Egyikse ment. a ram gáz lenne ha nembirná mivel 333as és eleinte aszinkronba ment szal azzal nincs baj alap 166on . Probáltam agressive-n optimalon minden ratyi változaton :)))
-
Inside
tag
Elkell huznom nemsokára vagyok. Addig lehet irni tippeket :DD
-
Inside
tag
Hi. Megprobálkoztam a minap feljebb tolni a proci fsb-jét de nagyon nem akarodzik neki. A szorzó állitása simán ment 2266mhzig probáltam alap fesz-en. De ahogy állitok fsb-t (150 és 133 között probálkoztam 5ös lépésekbe) akkor az xp vagy kifagy vagy ujraindul gép Ez akkoris igaz ha alapórajelen probálom emelni az fsb-t. lap (a7n8x) fsb emelésekor kéne fesz-t emelni? (ha hülyeséget kérdeznék sory előre is :)))
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest