- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Bedöntheti a processzorpiacot az ügynökalapú AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
aktív tag
Melyik telefon tud -1-1.5 napos üzemidőt? Mármint használat mellett? Mert ilyet szerintem nem találtak még föl. Én sokat jövök megyek, Waze, céges levelezés, Teams meetingek, jegyzeletés,stb-re használom a mobilomat (kb arra, amire a Samsung S ultra szériája való),de soha, egyik se bírja ki nap végéig sem.
Átlag felhasználásra gondoltam. Te már inkább power user vagy az én szememben. Talán egy promax kibírná nálad. Én már laptoppal vagy tablettal egészíteném ki a telefont a helyedben. Nyílávn az plusz egy kütyü.
-
Medocsabi
addikt
Melyik telefon tud -1-1.5 napos üzemidőt? Mármint használat mellett? Mert ilyet szerintem nem találtak még föl. Én sokat jövök megyek, Waze, céges levelezés, Teams meetingek, jegyzeletés,stb-re használom a mobilomat (kb arra, amire a Samsung S ultra szériája való),de soha, egyik se bírja ki nap végéig sem.
-
johnny500
aktív tag
Rengeteg dologban lehet fejlődni. pl ha már frissítés nagyon nem mindegy mikor hol hány hz-re vált, sok esetben még továbbra is csak fix hz számokat tud a kijelző, vagy min max fényerő, meg ha már samu ott az s24 ultra topik tanulmánynak: mura, grain, srgb, jelly effekt, csíkozódás, stb. rengeteg dologot lehet javítani, fejleszteni még.
Jah jah értelek így már.
-
joey04
titán
Rengeteg dologban lehet fejlődni. pl ha már frissítés nagyon nem mindegy mikor hol hány hz-re vált, sok esetben még továbbra is csak fix hz számokat tud a kijelző, vagy min max fényerő, meg ha már samu ott az s24 ultra topik tanulmánynak: mura, grain, srgb, jelly effekt, csíkozódás, stb. rengeteg dologot lehet javítani, fejleszteni még.
-
Aryon87
félisten
Hardverben is van hova fejlődni. (kamera, kijelző) Viszont a hírek csak a költségcsökkentésről jönnek, nameg, hogy a gyengébb minőséget drágábban akarják majd adni.
Nekem csak a kamerákkal van gondom. Ott nagy változtatás kellene, mert a tudás az megvan, csak a gyakorlat hiányzik, amit drágán megkérnek és még promózzák is. Főkamera hardveresen rendben van. A 3x optikait kellene felfrissíteni, mert ha jól tudom az S22U óta változatlan, valamint az 5x-et vissza 10x-re a legújabb kivitelben, mert az tényleg jó volt és nem is volt konkurense, csak a Huawei P40Pro+.. És erre kellene azt a nyamvadt szoftvert nulláról felépíteni. Kijelző esetén nem tudom mire gondolsz (bár ha jól emlékszem voltak gondok vele megjelenéskor), azzal szerintem sosem volt gond. Bár nem tudom jelenleg mi a felbontás, de sztem QHD felesleges bele, az viszi az amúgyis gyenge akkut, amit nem is lehet gyorsan feltölteni mert manapság a 45W az semmi. Csak gondolom még mindig tartanak a 7-es adta problémától.
-
johnny500
aktív tag
-
joey04
titán
-
johnny500
aktív tag
Hardverben is van hova fejlődni. (kamera, kijelző) Viszont a hírek csak a költségcsökkentésről jönnek, nameg, hogy a gyengébb minőséget drágábban akarják majd adni.
Kijelzőbe hova fejlődjünk még? Régebben volt QHD de rájöttek, hogy felesleges.
-
joey04
titán
Kijelzőben nagyon jók, csak a saját készülékeikbe szerelnek mostanában gyengébb minőséget.
-
pusszycat
nagyúr
-
LosBlancosRM
őstag
-
chapwees
tag
-
johnny500
aktív tag
-
johnny500
aktív tag
"akksiban kellene fejlődniük de az nem akar sikerülni." - nézz körbe kicsit jobban, 5500 és 7000 közötti aksival is kaphatóak már felsőkategóriás telók, lásd Red Magic 10 Pro. Van fejlődés, csak nem túl gyors.
Az Honor Magic V3 aksija pedig méretben lett extrán durva, a kapacitás maradt, de az aksi papírvékony lett.IGen ez igaz, lassú fejlődés van az akksik terén. De még mindig 1-1.5 napos üzemidőnél tartunk.
-
Aryon87
félisten
+ kameraszoftverben, mert az se akar sikerülni S22U óta (meg amúgysem).
-
joey04
titán
techdemó duplán hajlós van a samunak is, csak nem léptek vele piacra.
-
worxland
addikt
"akksiban kellene fejlődniük de az nem akar sikerülni." - nézz körbe kicsit jobban, 5500 és 7000 közötti aksival is kaphatóak már felsőkategóriás telók, lásd Red Magic 10 Pro. Van fejlődés, csak nem túl gyors.
Az Honor Magic V3 aksija pedig méretben lett extrán durva, a kapacitás maradt, de az aksi papírvékony lett. -
johnny500
aktív tag
De az ilyen techdemók miatt van fejlődés. Sima kijelzős okostelók már elérték a "maxot" egy pár éve (legalább is az elmúlét 5 év fingreszelését én így látom), akksiban kellene fejlődniük de az nem akar sikerülni.
-
pusszycat
nagyúr
Kellene neki egy jó név. Tabphone vagy ilyesmi.
-
chapwees
tag
Fölös. Techdemonak jó volt a Huawei, többnek nem is szánták de hosszútávon túl labilis, sérülékenyebb mint a sima, és design-ban úgy sem tudnák verni a Huaweit. Inkább a sima foldable hibáit javítsák mint a sérülékeny kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kispadon maradt a SpaceX nagy rakétája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mini-ITX
- Mesterséges intelligencia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F15 FX506 - 15,6" 144Hz - Ryzen 7 4800H - 16GB - 1TB - RTX 2060 - Win11 - MAGYAR
- Amazon Echo Sub
- HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 16GB RAM 1TB SSD SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- 27% - AMD Radeon PRO W7800 32GB GDDR6 (100-300000075) Videokártya!