- Kompakt vízhűtés
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Melyik telefon tud -1-1.5 napos üzemidőt? Mármint használat mellett? Mert ilyet szerintem nem találtak még föl. Én sokat jövök megyek, Waze, céges levelezés, Teams meetingek, jegyzeletés,stb-re használom a mobilomat (kb arra, amire a Samsung S ultra szériája való),de soha, egyik se bírja ki nap végéig sem.
-
joey04
titán
válasz johnny500 #15 üzenetére
Rengeteg dologban lehet fejlődni. pl ha már frissítés nagyon nem mindegy mikor hol hány hz-re vált, sok esetben még továbbra is csak fix hz számokat tud a kijelző, vagy min max fényerő, meg ha már samu ott az s24 ultra topik tanulmánynak: mura, grain, srgb, jelly effekt, csíkozódás, stb. rengeteg dologot lehet javítani, fejleszteni még.
-
Aryon87
félisten
válasz LosBlancosRM #10 üzenetére
Nekem csak a kamerákkal van gondom. Ott nagy változtatás kellene, mert a tudás az megvan, csak a gyakorlat hiányzik, amit drágán megkérnek és még promózzák is. Főkamera hardveresen rendben van. A 3x optikait kellene felfrissíteni, mert ha jól tudom az S22U óta változatlan, valamint az 5x-et vissza 10x-re a legújabb kivitelben, mert az tényleg jó volt és nem is volt konkurense, csak a Huawei P40Pro+.. És erre kellene azt a nyamvadt szoftvert nulláról felépíteni. Kijelző esetén nem tudom mire gondolsz (bár ha jól emlékszem voltak gondok vele megjelenéskor), azzal szerintem sosem volt gond. Bár nem tudom jelenleg mi a felbontás, de sztem QHD felesleges bele, az viszi az amúgyis gyenge akkut, amit nem is lehet gyorsan feltölteni mert manapság a 45W az semmi. Csak gondolom még mindig tartanak a 7-es adta problémától.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
johnny500
tag
Kijelzőbe hova fejlődjünk még? Régebben volt QHD de rájöttek, hogy felesleges.
-
joey04
titán
Kijelzőben nagyon jók, csak a saját készülékeikbe szerelnek mostanában gyengébb minőséget.
-
-
worxland
addikt
"akksiban kellene fejlődniük de az nem akar sikerülni." - nézz körbe kicsit jobban, 5500 és 7000 közötti aksival is kaphatóak már felsőkategóriás telók, lásd Red Magic 10 Pro. Van fejlődés, csak nem túl gyors.
Az Honor Magic V3 aksija pedig méretben lett extrán durva, a kapacitás maradt, de az aksi papírvékony lett.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Kellene neki egy jó név. Tabphone vagy ilyesmi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
chapwees
tag
Fölös. Techdemonak jó volt a Huawei, többnek nem is szánták de hosszútávon túl labilis, sérülékenyebb mint a sima, és design-ban úgy sem tudnák verni a Huaweit. Inkább a sima foldable hibáit javítsák mint a sérülékeny kijelző...