Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Nem megyek bele a kettő közötti vitába, de az tuti, hogy aki Forzás, kb. nem tud elfogadni más autós játékot, és kész. Viszont, nem is kötelező, csak legalább ne fújoznának minden mást.
Arcade játékokról beszélünk, nem kell valóságra "hasonlítsanak". Már pedig egy lehulló falevél is valóvilágbeli példa.
Amúgy meg senki nem mondta, hogy dühös vagyok, csak hogy nem szeretem, ettől még nem rossz a játék, próbálkozom vele továbbra is.#35Televan74
"The Crew Motorfest - Na ez felkeltette az érdeklődésemet, teszik hogy a földön maradunk!"El kell, hogy keserítselek.
-
spleenszuru
őstag
Én Crew Motorfest insideres voltam. Tény, hogy pár dolgot telibe "kiloptak" a Forzából, de azért ez az állandó hozzá hasonlítgatás már néha idegesítő.
Fizikának és irányításnak semmi köze a Forzához (plusz TC2-höz képest sokat fejlődött szvsz), szerintem jó a hangulata is, hangokon még csiszolni kell, grafika is szép (nem, annyira nem szép, mint az FH5).Aki Forza Horizon fizika addikt, szerintem ki se próbálja mindenesetre, mert csak tovább fog fújozni.
Jöhet a kövezés, de: én majdnem utálom az FH5 fizikát.Ill. lesz/van benne egy igazán jó funkció, aminek sokan nagyon örülnek majd, mások majd dühöngenek rajta.
Mivel az insider tele volt vízjellel, sokat eltakart a látványból, de nekem bejött így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest