- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Nem megyek bele a kettő közötti vitába, de az tuti, hogy aki Forzás, kb. nem tud elfogadni más autós játékot, és kész. Viszont, nem is kötelező, csak legalább ne fújoznának minden mást.
Arcade játékokról beszélünk, nem kell valóságra "hasonlítsanak". Már pedig egy lehulló falevél is valóvilágbeli példa.
Amúgy meg senki nem mondta, hogy dühös vagyok, csak hogy nem szeretem, ettől még nem rossz a játék, próbálkozom vele továbbra is.#35Televan74
"The Crew Motorfest - Na ez felkeltette az érdeklődésemet, teszik hogy a földön maradunk!"El kell, hogy keserítselek.
-
spleenszuru
őstag
Én Crew Motorfest insideres voltam. Tény, hogy pár dolgot telibe "kiloptak" a Forzából, de azért ez az állandó hozzá hasonlítgatás már néha idegesítő.
Fizikának és irányításnak semmi köze a Forzához (plusz TC2-höz képest sokat fejlődött szvsz), szerintem jó a hangulata is, hangokon még csiszolni kell, grafika is szép (nem, annyira nem szép, mint az FH5).Aki Forza Horizon fizika addikt, szerintem ki se próbálja mindenesetre, mert csak tovább fog fújozni.
Jöhet a kövezés, de: én majdnem utálom az FH5 fizikát.Ill. lesz/van benne egy igazán jó funkció, aminek sokan nagyon örülnek majd, mások majd dühöngenek rajta.
Mivel az insider tele volt vízjellel, sokat eltakart a látványból, de nekem bejött így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- XPRO Wood fa laptop állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest