- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zealot
tag
Helló. Van most nálam egy Matsonic MS 9127C alaplap egy 1,7es celeronnal. Azt csinálja hogy amikor kimegyek a játékból újraindtja a gépet. De van olyan is hogy be sem tölti, már akkor újraindul. Már mindent kicseréltem benne, a processzort, graf. kártyát, memóriát, HDD-t, tápot, kábleket, úgyhogy már csak az alaplap maradt. Azt szeretném kérdezni, hogy találkozott e már valaki ilyen problémával és hogy mindenképp vissza kell-e vinni cserére, vagy csak updatelni kell vmit?
Előre is köszi. -
Polesz
addikt
A matsonic újabban kezdett el jumperezni. Valószínűleg azért, mert annyi szar szemét ram van a piacon, hogy ki se lehet találni melyik milyen lenne. Amúgy ez sajnos tapasztalat, hogy elég sok a selejt. Volt olyan, hogy egy szállítmányból összesen 1 darab volt jó, és sajnos nem csak a noname hanem a márkás ramok is hullanak rendesen.
-
sirály12
őstag
Lekéstem. :0
Na de jobb későn mint soha. -
sirály12
őstag
Lekéstem. :0
Na de jobb későn mint soha. -
biker
nagyúr
ha ezüstös, az baj, de fenének kensz rá ennyit... ehh...
tudom már, ez a VIA P4m266... lapocska, ezen van vagy egy rakat jumper egymás mellet, tudom...(mercury p4-es via lapon vagy 30db volt, és mind 1-2 ha ez, 2-3 ha az a ram megy bele, röhej, kapcsoló IC-t kb 20éve kitalálták...)
amugy vszínű proci, mert ha a mem, akkor csipogna.
ergo: vga ki, mem ki, csdak proci+lap.
ha nem sípol veszettül, hogy no ram, akkor proci vagy lap. -
Darage
csendes tag
Ja, még az, hogy:
1. nem baj, ha a hővezető paszta belemegy abba a lyukba??
2. nem baj, ha a hőv.paszt. összezár egy-két kis tüskét a proci szélén az alján?
(remélem nagy az ellenállása) -
Darage
csendes tag
-
Darage
csendes tag
Halihó!
Sajnos egy problémába ütköztem, nem tudom megoldani, de előre szólok, hogy nem nagyon értek ezekhez az új gépekhez..
Sz'al.: 1. Adva van egy 1.7-es cerka.. kérdés: Mi a csuda rajta az a kb 1.5mm átmérőjü lyuk rajta??? Az normális? Mi célt szolgál?
2. Ez a fránya Matsonic alaplap amilyen olcsó olyan szar, de most a pénz beszél, így más lehetőségem _nincs_, ezek adottak, nem tudok ezeken változtatni. A proci bent a helyén.. rajta hövezetö paszta, rajta hütö+fan, rendesen. Bent rendesen bejumperolva 1 DDRram. Benne videokárta(gef.mx).
power-up, oszt nem ad semmi vga-jelet, tehát a monitor ''narancssárgában tündököl''. Kérdésem egyszerü: Mi lehet a gond? (Ja! és a szpíker meg sem szólal!)
Mire gyanakodhatok??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Filmvilág
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nintendo Switch 2
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen monitort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest