Aktív témák
-
törölt tag
válasz
neduddki #100 üzenetére
Kosz, de a moncsi kovibalu-e :) En csak kalozkent fogok hozzaferni, amikor nincs itthon :) Egyebkent tenyleg megerdemli a 9-est. Direkt nem hangsulyoztam ki a kulonbseget, semmikeppen nem akarok nv vs ati flame-et. Csak a 959NF olyan nagyot esett a szememben :DD nem pont most gondolom, hanem neha egyik-masik hsz-ed nalam elsore elszall parse errorral :D
/on -
törölt tag
Nnna, F-419. Vegul ez lett, mert nem tudtak hozni K-19-et :) Mit mondjak, gyonyoru, ph!-n nevelkedett ember szamara is homogen kep. Nincs vilagosabb sarok, a nokia monitorteszter szurkei oriasiak, a divergencian allitani kellett picit, de aztan nagyon jo lett. Picit meleg a moncsi teteje, nem is gondoltam erre :)
1. proba: Abit Gef3Ti200 Vivo, d-sub csati. A kep nagyon szep volt tft-hez nem szokott szemunknek, aztan lassan kezdtuk eszrevenni a soxor olvasott reszleteket, aprobb hibakat. Persze nulladik feladat a pixelhiba keresese volt, eredmenytelenul :) DE a 25ms egy-egy gyorsabb resznel meglatszik, szellemkep ott figyel. Nem volt tulsagosan zavaro non-hardcore voltunk miatt. A BF nem az a kimondott fps :) CS-ben mar lehet zavaro a dolog, meg nem probaltuk. Tehat nem egy hc jatek monitor.
2. proba: a Gef3, de DVI-n. Dobbentodes. A kep gyonyoru lett, pontos (ez ertheto? :) ) es meg elesebb, mint a d-sub-on keresztul. Es akkor megjelent az elso ize a kepen :)
4. proba: ATI, DVI. Teljes megelegedettseg. Az 1280x1024-es desktop csodasan olvashato, hasznalhato, hatalmas, nagyon lotyog az a par ikon rajta :) A moncsi utanhuzasa persze nem szunik meg, de ezt tudtuk mar a specifikaciok nezegetesekor. Az a pottyos hiba 75Hz-nel itt is elojott, de csak eppenhogy, 70Hz-en viszont teljesen megszunt. Erre van valakinek tippje, hogy mi ez es hogy hiba-e?
Hat ennyi. Tudom, hogy nem egy szakmai beszamolo, csak amolyan ecceru lelkendezes :) Persze a moncsi megerdemelne egy erosebb vidkarit, de az XP1700@2600-zal hasznalhato sebessegeket produkal mindehol, ahol hasznaljuk :)
P.s.: a sajat moncsim egy 959NF. Az ATI-t dual modban hasznalva szerencsetlen Samsungomnak fako es eletlen volt a kepe a tft mellett :) Pedig a 959-esre nagyon buszke vagyok :) -
törölt tag
válasz
Don Vittorio #81 üzenetére
Jol hangzik, de miert tunik kifuto tipusnak? Pl miert nincs fent a neovo-s honlapokon a 'K' sorozat?
-
törölt tag
Hali,
nem akartam uj topic nyitni neki, szal a kerdes:
AG Neovo F-419 / AG Neovo K-19 / CTX 932 ?
Tudnatok erveket mondani? A K-19-es cikket olvastam, tudom, hogy o a lokalis istenkiraly :) Az F-419nek is van DVI-je (a 417-nek nemtom mer nincs) es gondolom ugyanaz a panel van benne. Sot, lehet, hogy a CTX-ben is? :)
Design, multimedia nem szamit. Hasznalni legyen jo. Velemenyeket pliz.
Koszi,
&rew
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest