- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz hahakocka #45 üzenetére
Nem csak RT ben hanem raszterben is gyorsabb mint a 6800 mert 6800XT raszteben a teljesítménye RT ben meg lényegesen gyorsabb mindegyiknél, 6950XT nél is + az mellett tud DLSS-t és FG-t és kevesebbet eszik. A 6800 és az XT sem jobb , mint a 4070 egyáltalán.
Lást Tom's teszt: [link]
lásd TPu teszt : [link]
Lásd Computerbase:
[link]
és még sorolhatnám...[ Módosította: Kendek ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
válasz hahakocka #45 üzenetére
Mondjuk nekem konzol játékhoz, vagy single autos, repülős, más gyorsérzetes simhez jó a DLSS3 is, de mondjuk online multira ahol számít a pontosan kiszámolt kép ott többet ad az AMD, sőt az AMD-AMD gép cost per framejét elég nehézkes hozni a másik oldalról ugyanolyan minőségen perpill.
intel i3 + 4060ti viszont kb az office2konzol pc, amivel néhány címben még a 1440p@4k is okés. 4060Ti nekem okés lenne ahogy én használom most a gépet, csak az ára nem korrekt szvsz..
Radeon 7700/XT lesz majd érdekes, azt vártam leginkább idén, de hát addig húzzák amég csak lehet..
-
hahakocka
senior tag
válasz Dilikutya #44 üzenetére
Persze jobb mintha 8gb os kari lenne ez nem kétség. Jobb textúra és jobb min fps szám. De ha van mellette 192-256 bit akkor jó csak igazán a buherált 3070 teszt mutatta ezt be nagyon s néhol a 4060ti is.
Csak hát a 4060Ti 16gb ért +100 dolcsit kérnek csak a ramért.... Majd 40e ft ot itthon lesz az 52e is attól tartok... Ha eleve min 12 gb al adják ki mint régebben sok más kártyát pl 3060 sima bár ott is visszafogja a 128 bit, vagy az AMD karik nem lenne szavam sem. Ez a duplán triplán adunk ki elég idegesítő dolog a ram okán 2023 ban amikor eszik a ramot a gamek, az RT is, a textúra felbontás is, a 1440p-4K stb. Ezen spórolni ekkora cégeknél badarság ma már szerintem.[ Szerkesztve ]
-
hahakocka
senior tag
RT ben igen 30% de továbbra is azt rendesen 2-3 game használja ki a többinél nem éri meg az FPS esés meg a fake frame. Ami (mármint frame gen -DLSS3) akkor okoz amúgy gondot a DLSS2 höz képest pl amikor túl nagy a difi a pl 40 raszter fps és aztán 120 lesz a frame gennel na akkor okoz gondokat a képen. 200e körül viszont Pulse-t meg Asrock phantomot kapsz 6800 ból az nem alsó kateg hűtés.S ott a +4 gb vram is! Már most kezd itt ott necces lenni a 10-12gb is. 1440p be mert ezek minimum arra vannak. 6800 annó 4K ra is so-so. De már nem nagyon az új gamek esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz hahakocka #43 üzenetére
Már miért ne lenne értelme. Több VRAM-mal jobb textúrákat állíthatsz be, akkor is ha 128 bites, akkor is ha 256. Ezen semmi sem változtat. Az, hogy te profitálsz más téren a 256 bitből, más kérdés.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
hahakocka
senior tag
Nem is a mennyiséggel hoztam kapcsolatba hanem hogy ki tudja szolgálni, írták előzőleg is hogy 128 bitesre nem sok értelme van a 16-nak míg a 192-256 nál már más a helyzet. Ezt erősítette a 3070 tákolt 16gb os vramos videó. Ott kapott 10-20%+-t a 256 bit által nem is csakis a 16gb miatt. A kettő együttes koordinációja miatt. A beesések csúnyák ha csak 8gb ram van nem a max fps a nagy difi hanem a min. fps szám. Erre jó példa a HWU 4060ti vs 6700xt s videója jó pár új gamenél. 1440p ben van ahol 5 fps a min a 6700nál 42. 1080 nál is sokszor 30-40 fps difi van. A beesés a durva. S van ahol high-very highon is. Ultran tuti de mondjuk én pl nem ajánlanék sose ultra beállítást! Nem éri meg kevés + a sok - fps ért. Ugyanígy az RT.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz hahakocka #41 üzenetére
"A 3070 256 bites! Az ki tudta használni a 16 gb vramot azért hozott pluszba a 16gb!"
Semmi köze nincs a sávszélességnek a mennyiséggel Ha egy játék tegyük fel 12GB VRAM-ot használ a textúráihoz, azt a 12GB-ot ugyanúgy tudja használni 128biten keresztül is, mint 256 biten keresztül. Az interneten megnézheted tesztekből, hogy a textúra részletesség nem befolyásolja a VGA sebességét. Low és Ultra textúra esetén is ugyanannyi fps-ed lesz, de az Ultra textúrát csak akkor tudod használni, ha van elég VRAM-od.
[ Szerkesztve ]
-
hahakocka
senior tag
A 3070 256 bites! Az ki tudta használni a 16 gb vramot azért hozott pluszba a 16gb!
A 4060Ti sajnos nem ilyen, az marad 128 bit.A 7700-7800 ak Gamescomon jönnek augusztusban, (12 és 16 gb vrammal elvileg a 4060ti és a 4070 ellen jönnek erőbe viszont föléjük s a végén árban alájuk ha így haladunk 4060ti árakkal) ahogy várták annó júl-aug volt a várt időpont miután kiderült, hogy a júniusi Tech shown kb semmi érdekes se volt bemutatva sehol. Emellett továbbra is mondják, hogy az előző genből raktársöprést akarnak AMD nél és Nvidiánál is ezért vártak ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Ezt a 128 bitet el kene mar felejteni, egyreszt a savszelesség a lenyeg, abbol pedig nem igazan limites, ezt mutatja az is, hogy gpu orajel emelessel jobban / hasonloan gyorsul mint mem orajel tuninggal, masreszt meg ez teljesen mas architektura, mint a 3000-es szeria, külön kiemelték, hogy joval kevesbe terheli a memoriavezerlöt, mivel sokkal jobb a cache felepitese/ kihasznalasa, epp ezert csökkentették a memoriabuszt. A 4080 is 256 bites csak és az is elég, pedig kb ketszer ilyen gyors. Na meg ott a 7900xtx az 50%al nagyobb busszal van es latjuk mennyit bir , jol mutatja hogy a zöldek mennyivel hatekonyabbak memoriabusz terén.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hahakocka #18 üzenetére
238 ezerért van.4070 Palit,simán jó.Ne ferdíts.És a 4070 gyorsabb ,tud DLSSt is az FSR mellett és FG is RT ben meg 30 % kal gyorsabb.
elvakult fanok szerint jobb vétel a 6800 mint egy 4070.
A 4060 Ti meg tragédia a 4070 fényében,pedig az sem túl jó.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Buky87
tag
válasz Dilikutya #35 üzenetére
Cégként is nyugodtan be lehet vállalni. Mi utána mentünk. NAV állásfoglalás az volt, hogy legyen a vásárlásról számlád. MS USA support, azt mondta legálisnak legális EU-n bellül de azt a jogosultságot elveszted, hogy MS support támogatást adjon bármilyen problémád van.
-
-
Dilikutya
félisten
10db Windows licencet nem fogsz mennyiségiben venni. Nincs is értelme. Nagy cégeknek van saját licencszerver, nekünk is van, korábban is olyan helyen dolgoztam. De ezeket a licenceket te nem tudod továbbértékesíteni használtként (legfeljebb talán, ha azt a kulcsot arra a verzióra és darabszámban). Használtan, darabonként csak a dobozos és OEM licenceket tudod továbbadni, utóbbit elvileg csak a hozzá tartozó PC-vel együtt. De az, amikor 2-3 ezerért veszel egy Windows, pláne Pro licencet, hadd ne higgyem el, hogy legális. Működik, aktiválható, törés se kell hozzá, a Microsoft sem cseszekedik vele, de attól még nem legális. Otthon nem is lesz belőle bajod, de cégként már nem mernék ezekből venni.
Anno azokat sem zaklatták, akik mindenféle igazolás nélkül frissítették a Windows 7/8-at az hátrányos helyzetűeknek készített frissítővel (ez a sima W10 frissítési határidő után is működött, ugyanott volt elérhető a Microsoft-nál, ahol a sima frissítő segédprogram). Ez is működött, de erre se volt mindenki jogosult, ellenben semmiféle ellenőrzése nem volt a jogosultságnak. Egy utólagos NAV ellenőrzésnél mondjuk a helyszínen, ha csak nincs a Microsoft-tól valami adatod, ez nem is bizonyítható, hogy te ezzel a módszerrel frissítetted.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Robitrix
senior tag
válasz Dilikutya #32 üzenetére
Azért szerintem attól függ, hogy amikor veszek mondjuk 10 darab WIN 10 licenszet nem mindegy, hogy hol fogom a licenszeket felhasználni. Ha van egy saját licensz szerverem a hálozatomban és ott áll neki számolgatni a 10 darab aktivált példányt. vagy a 10 példányt a MS számolja fent magánál. Én speciel olyan helyen dolgozom, ahol külön licensz szerver üzemel saját cimmel és azon vannak fent az elérhető licenszek. Aztán amikor elfogy a számuk legfeljebb vesznek még pár ezer licenszet. De egy kis cég 3 számítógéppel nem feltétlenül fog egy saját licenszszervert üzemeltetni az aktiváláshoz. Nálunk 1000 számra repkednek a licenszek a használt úgy 15-20 ezer számítógéppel. Régen is olyan volt az aktiválás, hogy vettél egy gépet amihez volt egy (nem OEM) érvényes kulcsod és azzal akkoriban háromszor tudtál windowst aktiválni. Persze elvben figyelni kellett rá, hogy ne 3 gépen legyen egyszerre aktiválva ugyan az a kulcs. De annak nem volt akadálya, ha nem OEM licenszed volt, hogy ha lecserélted a gépet akkor ráaktiválj a újra a kulccsal. Aztán amikor elfogoytt a 3 lehetőséged már nem aktiválta újra a MS. De mivel te voltál a licensz tulajdonosa ha igazoltad mondjuk számlával, hogy te legális tulajdonosa vagy egy win licensznek, akkor újra beállították neked 3 aktiválásra náluk az adatbázisban. Azóta persze jócskán megváltozott a licenszelési technika. De most is van olyan kulcs azért, ami egyetlen alkalommal lehet aktiválni, mert OEM és van olyan amit többször lehet felhasználni és hozzá irodik a használt MS fióknál. Az első verzió mondjuk 2500 forint, de csak egyszer aktiválható. a második a retail változat meg többször. Igaz az mondjuk 3800 forint.
-
Dilikutya
félisten
Az, hogy működik, nem egyenlő a legálissal. És nem, továbbra sem mennyiségi licenceket árusítanak, mivel az nem úgy van, hogy veszek 100-at, abból 70-et használok el, a maradékot meg eladom. Ugyanazzal a kulccsal aktiválod mennyiségi licencnél, azt elég nehéz értékesíteni.
-
Robitrix
senior tag
válasz Dilikutya #28 üzenetére
nem tudom honnan szedik a licensz kulcsot végül is, de tény, hogy müködik és legális, mert a MS is kénytelen legálisnak elfogadni. Amúgy attól, hogy valaki vesz eredetileg mondjuk 100 licenszet és azt egyetlen kulccsal aktiválja aztán elhasznál végül 70 darabot. Majd rájön, hogy neki 70 darabnál többre soha nem lesz már szüksége, akkor a 30 darab licensz ott áll nekik felhasználatlanul. Aztán amikor én veszek egy egy kulcsot egy cégtől és az amit elküld levélben az egy mennyiségi licensz aktiváló kulcs vagy valami egyedi dobozosból származik végül is nekem tök mindegy, ha hajlandó aktiválni a MS. Bár több kulcsot vettem winre és Ms officera a XUPE-tól, de csak egyszer volt olyan, hogy az egyik kulcsot nem akarta elfogadni a MS. jeleztem nekik a gondot és fél óra múlva kaptam tölük egy müködő kulcsot aktiválni. Ezért is mondom, hogy megbizhatóak és korrektek és olcsók.
-
Robitrix
senior tag
válasz Komplikato #25 üzenetére
a dolog technikai hátteréről többet nem tudok, mert a cikk csak arra tért ki, hogy nem 8 GB, hanem 16 GB és határozottan mérhető volt a változás. Mint ahogy az is tény, hogy például 8 GB-os RTX 3070-e kártyával igen gyakran panaszkodnak a fórumokon emberek, hogy hirtelen és határozott érzékelhető teljesítmény esések fordulnak elő. Például egy 120 FPS hirtelen bezuhan pár másodpercre 50 FPS-re. Aztán megy tovább rendesen, hogy egyszer csak újra bezuhanjon. Sok ilyen panasz van a 8 GB-os RTX 3070-esekkel. Érdekes módon például egy gyengébb RTX 3060, de legalább 12 GB-os kártyával nem. Lehet, hogy az csak 105 FPS-t hoz, de nem is esik be 50 FPS-re. Aztán, hogy ez a a memória felépités miatt vagy a méret miatt következik be nem tudom. Az biztos, hogy a 12-16 GB VRAM határozottan jobb, mint a 8 GB. Még FHD esetében is.
-
Dilikutya
félisten
Mennyiségi licencből nem marad vissza kulcs. Ott jellemzően egy kulccsal aktiválnak több példányt, ilyet legálisan nem tudsz tovább értékesíteni, csak az egyedi "dobozos" terméket. Ez már nem szeretet kérdése.
-
Robitrix
senior tag
válasz Dilikutya #22 üzenetére
A XUPE egy vidéki cég, amiben igazán jó, hogy jó áron lehet tölük. például WIndows és Ms Office licenceket vásárolni. Nekik szerintem nem a hardver az erős oldaluk, hanem a szoftver értékesítés. Már számos kulcsot vettem tölük és eddig mindig gyorsak, megbizhatóak és korrektek voltak. Ezek főleg mennyiségi licenszekből visszamaradt érvényes kulcsok. Európában a nem felhasznált szoftver kulcsok értékesítése legális üzlet. Bár a MS utálja. Hiába köti ki a licensz szerződésben, hogy ha valaki vesz egy MS terméket az nem értékesítheti tovább. Bírósági per lett a dologból valamelyik EU bíróségon, ahol végül elküldték a francba a MS-t. Kifejtve, ha valaki vesz egy legális MS terméket, akkor amig nem érvényesíti a kulcsot az ő szuverén joga eldönteni, hogy ő használja fel a kulcsot az aktiválásra vagy másnak adja. Ja mintha venne valki a cipőboltban egy cipőt és a cipőbolt kikötné a már ő tulajdonában levő cipőről, hogy nem adhatja oda másnk vagy nem adhatja el, amig nem lett felhasználva. Azóta az MS kénytelen lenyelni a békát az EU-ban. Na szerintem a XUPE az ilyen szoftver kulcsok értékesítésben korrek és jó áru és megbizható partner.
-
Dilikutya
félisten
-
Komplikato
veterán
A teszt azt igazolta, hogy a dupla vram miatti dupla buffer memória ennyit számított teljesítményben. Emlékeim szerint megcsinálták rx6500 kártyával is, hasonló eredménnyel. Ez nem jelenti azt, hogy a jövő játékának nem kell sok vram. Az Unreal Engine 5.2 techdemo simán benyeli a 24GB-ot is, pedig ott nincs még kimaxolva az Engine tudása. Lehet nem csak pletyka, hogy a Battlemage 24 és 32GB memóriával jön.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bajusz15
senior tag
Teljesen mindegy, hogy mennyiért fogják adni. Annak az extra 8GB-nak akkor van értelme, ha a kártya ki is tudja használni, márpedig 128bit-tel semmit nem fog érni. Max 10-12GB amit várok tőle, az pár fps+ , cserébe ~220k. Aki megveszi ennyiért és/vagy AMD-hez nem akar nyúlni sem, az meg is érdemli, hogy lehúzzák.
Sajnos 7700xt/7800xt később jön, addig maradnak az árak, mert ha nem is veszik az emberek, Nvidia nem fogja csökkenteni az árat. Inkább rajtuk rohadjon, mintsem az emberek diktáljanak. -
Robitrix
senior tag
Bár pár hónapja olvastam neten egy cikket. Ahol teszteltek egy olyan RTX 3070 kártyával, aminek egyetlen paraméterét növeltek meg az eredetihez, hogy nem 8 GB volt a VRAM rajta, hanem 16 GB. Aztán összehasonlításnak neki zavarták vagy 2 tucat játéknak mérendő a változást. A teszt eredménye ként az jött ki, hogy 3-21% közti teljesítmény növekedés jött ki a pusztán dupla akkora VRAM miatt. Ami persze bizonyítja azt a tényt, hogy miért is kercsú ma már a 8 GB-os memóriával ellátott kártyák igen gyakran.
-
Dilikutya
félisten
Emagnál van már 16 GB-os Zotac 240-ért. Igaz, nem emagos tétel, hanem Xupe.hu, a kártya közvetlen tőlük "csak" 216k. Sima 4070 már 242-ért is van.
Egyelőre nem érzem bajnoknak az árazását, bár ezek még az első fecskék, ezt a xupe-t se ismerem, miféle cég. A sajtóban már egy hete temetik.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Robitrix
senior tag
Az igazi kérdés szerintem az, hogy a 16 GB-os 4060 TI esetében hozzányúltak-e a memória méreten túl a másik nagy bénasághoz ami a csak 128 bites memória sávszélesség. Ami azért egy komoly baromság 2023-ban egy videókártya esetén. Igen komoly a teljesítmény vesztés nem csak a 8 GB, hanem a 128 bit miatt is. Adtak ki például a RTX 3060-ból is egy 8 GB-ra levett verziót a 12 GB-os normálhoz képest ráadásul levágták a memória sávszélt 192 bitről 128 bitre. Így előállítottak egy nagyjából 50 dollárral olcsóbb kártyát cserébe 30% körüli teljesítmény csökkenéssel.
-
Sinesol
veterán
-
hahakocka
senior tag
válasz Healbacsi #14 üzenetére
https://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?orderby=1&st=radeon+rx+6800&start=40
2015e ft ért már jó 6800 as is van míg a 4070 250-260e től van emellett nem 16 hanem 12 gb vram és nincs közte 30% mivel a 6800xt-3080 párostól is 2-3% al sokszor elmarad ,de átlagban egál a két VGA, a 6800xt és a 4070, s 12-15 fps volt pl 1440p-be átlag a 6800 és a 4070 közt ez kb 12-14% dfi messze nem 30%. 239e ért van Asrock Phantom gaming 6800xt is. S 1-1.5 hónap múlva jönnek a 7700-7800 as VGA-k az új hírek szerint a Gamescomon prezentálják őket. Lehet a végén itt is a Starfield miatt vártak? Annyira totál AMD re építették. Azt lehet bukik amúgy erős az érzésem.
[ Szerkesztve ]
-
Duddi
aktív tag
Nem feltétlen, de a partnereknek már nincs annyi hasznuk a kártyákon mint régen, nincs pénzük minden osztályhoz új hűtőt tervezni és gyártatni.
Ezért van max 3 hűtő dizájn + az előző generáció bordái új műanyaggal. és ez kerül még majd a 75 wattos kártyára is.Egy jó ideje már zuhan a partnerek bevétele annak ellenére hogy a kártyák évről évre drágábbak. Ezért lett elege az EVGA nak is.
És ez nem Nvidia specifikus probléma.
Amíg a csipgyártó is árul kártyát addig a partnereknek nem marad hús a csonton. -
kovsol
titán
2,5 és 3,1 slot vastag kártya valóban szükséges középkategóriában?
May the Force be with you!
-
Healbacsi
őstag
Helyezd a korabbi hozzaszolas(t)okat megfelelo kontextusba.
Az erdeteti cikk 4060 ti 16Gb-rol szol (meg nincs kint, nem tudjuk a konkret arakat). Jelenleg 8Gb-os darabok vannak a boltokban, ahhoz kepest az rx 6800 sokkal dragabb.
A 4070 atlag cirka 30%-al (nem neztem meg minden oldalt, a legelso link adatat irtam) gyorsabb kartya a 6800-hoz kepest, es az aruk cirka osszemerheto.Nem kell azonnal raugrani 1-1 szora a teljes kontextusbol.
-
Duddi
aktív tag
Emlékszik még valaki arra amikor egy Ti kártya még erősebb volt a sima verziónál nem csak drágább?
100$+ 8giga memóriáért? Egy kicsit soknak tűnik, pláne úgy hogy a két kártya csipje koppra megegyezik.
Bár biztos van aki szrint kihagyhatatlan vásár lesz... -
slmSIG
tag
naaaa....
[link]
[link] vs [link]
Azzal meg ne is fárassz, hogy csakis rélytrészing, meg délesesshárom...
-egyrészt parasztvakítás, másrészt full feleslegesek minden szempontból és csak erőforrás zabálás és élmény kárára, konkrétan alig akad játék, ahol érdemes bekapcsolni és bámészkodni. Esetleg Final Fantasy és hasonlókban, de se fps, se racing, se semmilyen action, adventure játékban nincs értelme...
-még egyszer, röviden-tömören, csak parasztvakítás, egy vicc.
Tele van a YT is, hogy miért jobb választás egy AMD kari, ez az eltúlzott nVidia LOVE egyébként is csak itt a PH-n megy. -
wolfman
veterán
Az a PRO ART ASUSt meghazudtolóan igen ronda!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
félisten
-
félisten
válasz Komplikato #7 üzenetére
Értelmetlenül nagy hűtők.
-
Komplikato
veterán
A ProArt verziót nem értem, 2.5 slot? Ebből a kártyából pont lesz ITX, meg ultra lapos verzió is más gyártótól. A 407 és 4080 ProArt lényege meg az volt, hogy "slim" - nek számítottak a többi verzióhoz képest a 2. 5 slot vastagsággal. Most csak azért rátették ugyan azt a hűtés, hogy ráverhessenek +100-150 dollár felárat? Közben meg a drágább 4060 Ti kártyák meg olcsóbb 4070 között alig van árkülönbség?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
fanti
addikt
Én inkább egy RX 6800-ast vennék mégis...
-
Vigneau
félisten
A Dual verzió továbbra is a non-plus-ultra nálam. Csak a valószínűsíthetően magas kezdőára az, ami elszomorít és eltántorít tőle egy ideig...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest