- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
válasz Dilikutya #22 üzenetére
A XUPE egy vidéki cég, amiben igazán jó, hogy jó áron lehet tölük. például WIndows és Ms Office licenceket vásárolni. Nekik szerintem nem a hardver az erős oldaluk, hanem a szoftver értékesítés. Már számos kulcsot vettem tölük és eddig mindig gyorsak, megbizhatóak és korrektek voltak. Ezek főleg mennyiségi licenszekből visszamaradt érvényes kulcsok. Európában a nem felhasznált szoftver kulcsok értékesítése legális üzlet. Bár a MS utálja. Hiába köti ki a licensz szerződésben, hogy ha valaki vesz egy MS terméket az nem értékesítheti tovább. Bírósági per lett a dologból valamelyik EU bíróségon, ahol végül elküldték a francba a MS-t. Kifejtve, ha valaki vesz egy legális MS terméket, akkor amig nem érvényesíti a kulcsot az ő szuverén joga eldönteni, hogy ő használja fel a kulcsot az aktiválásra vagy másnak adja. Ja mintha venne valki a cipőboltban egy cipőt és a cipőbolt kikötné a már ő tulajdonában levő cipőről, hogy nem adhatja oda másnk vagy nem adhatja el, amig nem lett felhasználva. Azóta az MS kénytelen lenyelni a békát az EU-ban. Na szerintem a XUPE az ilyen szoftver kulcsok értékesítésben korrek és jó áru és megbizható partner.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest