- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Az, hogy nem túl jelentős a sebességkülönbség a 33,6-os és az 56k-s modem közt, DE szerintem, ha jó a vonal, igenis számít még az a kicsike is.
-
zooly
aktív tag
28.8-asokat lehetett updatelni 33.6-osra :)
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Ha legalább 4-500 MHz-s procid van akkor vegyél egy olcsó (kevesebb mint 2500 bruttó) szoftveres modemet. Nekem egy pl. conexant hsf alapú modemem van (+connexant hsf generic driver) és inkább megéri, hogy netezés mellett kevesebb mindent tudsz csinálni, mint egy 14.4-es modemmel bajlódni. De mondjuk 800 MHz-s gépeknél, és a felett abszolúte nincs semmi gond.
Ja linux esetén nem ajánlom, de már sikerült UHU alatt netezni az enyémmel, de nem biztos, hogy találsz majd drivert bármely szoft modemhez.
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Egy ilyen lassú modemmel hamar nyugtatókra költöd majd a megspórolt pénzt. Én pár napig böngésztem, meg leveleztem 36K-s modemmel, de az is idegtépő volt.
-
atee07
tag
Otthon van egy ilyen modemem,most akarom hasznát venni,mivel nincs pénzem internetelőfizetésre.Kérdésem:tudom,hogy b@szottul lassú lesz,de nincs valamilyen módja a gyorsításának?Csak 1-2 honlaphoz(PH!:D)+levelezéshez kellene.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Apple iMac: i5(3.4GHzx4) 16GB DDR4(2400MHz),256SSD, 4 K kijelző
- Asus TUF FX707 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest