Aktív témák
-
krimo
csendes tag
2020.09.07 - UPDATE!
A problémát DisplayPort kábel okozta, kicseréltem egy másikra és már lett is kép. Viszont pont amiért szeretném használni a DisplayPort kábelt az a G-sync de ha azt bekapcsolom akkor meg általában játék közben véletlenszerűen elsötétül a monitor és pár másodperce múlva jön vissza a kép. Szóval sokkal előrébb nem vagyok. Vajon még mindig kábelhiba, vagy valami kompatibilitási/beállítási probléma -
krimo
csendes tag
Hali!
Vettem egy 144hz-es monitort (ASUS VP249QGR Gaming Monitor) ami HDMI-n keresztül tökéletesen üzemelt, csak ugye az adaptive-sync által nyújtott előnyöket nem értem el azon keresztül. Ezen felindulásból rendeltem is hozzá egy Displayport 1.2-es kábelt. Amikor összekötöttem jött a fekete leves, hogy a Windows logó betöltése után sehogy sem ad képet a monitor. (A BIOS képernyő betöltéséig és azon belül is rendesen volt kép, viszont a Windows bejelentkeztető képernyőjét már nem lehetett látni.)Kipróbáltam több mindent: NVIDIA Driver frissítés, videokártya firmware frissítés (MSI 1060 6GB GAMING X), áramtalanítás, videokártyán másik DisplayPortba dugás, érintkezések átnézése. Jelenlegi külföldi fórumozásokkal oda jutottam, hogy talán a DisplayPort kábelem minőségével van a baj. Állítólag a VESA cert-es DisplayPort kábellel orvosolni lehet a hasonló hibákat. Elég bizonytalan vagyok ebben a megoldásban és nem találtam hasonló témájú tartalmat sehol, ezért úgy döntöttem beírom ide a bánatom hátha valaki okosabb emberke tud segíteni ez ügyben mi tévő legyek.
Ja és persze nem is olcsó mulatság egy ilyen kábel, tesztelgetésre...
A válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest