Aktív témák
-
turho
addikt
Bocs, de jobb ajánlatot kaptam helyben, úgyhogy köszi. Olcsóbb, és holnapra itt van. Köszi, sorry.
-
turho
addikt
válasz
Parsifal2 #15 üzenetére
Ha komolyan mondod /nehogy zokon vedd!!
/ akkor áll az alku. 13+postával ugyanott lennék.
6-15:30 közt dolgozom. Utána kéne, vagy bejössz a Tisza Ipartelepig és kimegyek /Volt Tisza Cipőgyár./.
Szerk: MSN-ed van? vegyél fel, este 8-tól leszek megint.
MSN: turho@freemail.hu
[Szerkesztve] -
Parsifal2
tag
Mondtam, hogy elviszem...hibátlan, és nem használom, elöző tulaj sem használta.
Ugyanilyen van a gépemben, és nagyon jól mükszik. Egyébként én is 14-ért vettem, csak most pangás vanJövő héten megyek valamikor Szolnokra, elötte való nap hívlak, és lefixáljuk hogy mikor, és hol (Martfűn). A Bizniszt azt most fixáljuk le természetesen.
-
Parsifal2
tag
14k-ért kapol egy samsung Hdd-t, és elviszem neked......
Hová kéred? -
turho
addikt
ZUPP.....
-
turho
addikt
Nem látom igazán mi az a sérülés.....de inkább sérülésmentes, használt kellene. Most csak pufis boríték OK, szal posta, nem tudok már mozdulni...
UP -
Biznisz Elek
senior tag
Hi nekem lenne egy 160/8 maxtor rackel kicsit sérült tápcsatival
Bővebben: link itt van egy kép róla(17# hozzászólás) viszont csak pesten tudnám átadni mert a postában nem bízom, ja és 12kba megkapnád, hibátlanul működik, most is tele van cuccal
[Szerkesztve] -
turho
addikt
-
turho
addikt
sürgős volna.
-
turho
addikt
up
-
turho
addikt
-
turho
addikt
Szóval keresnék egy használt 120-as Pata vinyót, 12 k+postaköltségig. Kis gari jó lenne még rá.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest