Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
"Mert nem az a kérdés, hogy egy exkluzív miért nem lesz multiplatform, hanem hogy egy multiplatform mikor lesz exkluzív?"
Szerintem meg tök mindegy. Ha az exkluzív nincs rendben, akkor nincs rendben. Mindegy, hogy mi volt előtte."Valószínűleg ki lett kutatva, hogy a CoD elérhetősége javítja a PS-ök jövedelmezőségét."
Jah, az rendbe van, ha a PS jövedelmező, csak XBOX -nál gond. Értem..."Akinek van valami hihető ötlete, ami alapján meg tudja rángatni a másikat mérhető piaci előnyért és ki is tudja fizetni a szükséges jogászkodást, miért ne tenné meg?"
Tegyék meg, de cserébe adni kellene valamit. Írják alá ők is, hogy x,y,z játék menni fog xbox -ra 10 évig. Ez volna a játékosok érdeke, nemigaz?Egyébként nekem nem az a bajom, hogy a Sony problémázik ezen, hanem hogy különböző kormányok a Sony mögé állnak ebben a kérdésben. Számomra érthetetlen két okból is:
1) Ahogy már fentebb leírtam a Sony a nagyobb játékos, így pont, hogy a fogyasztók érdeke az lenne, hogy az MS erősebb legyen.
2) Az MS amerikai cég. Így kicsit furcsállom, hogy az USA, UK, és más európai országok nem a szövetségesük cégét támogatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest