- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Ez eszembe se jutott, pedig szerintem az ötlet jó
Hagyományos kialakításnál a le kerekített kijelző maga a pokol (legalábbis én gyűlöltem), de itt működhet(ne). Manapság nem hinném, hogy bármelyik gyártó be kockáztatna egy ilyet. Hiába ellenállóbb és egyszerűbb a megoldás, szerintem a foldable készülékek mellett ennek már nem maradna piac...
-
Gomez86
őstag
A Surface duo meghalt, a fold meg nem, szóval valamiért mégis ez lett a "végleges". Lehet úgy mint a HD DVD vs Blu-ray. Ennyire nem mentem bele.
Amúgy én szeretem a foldable design-t. Használom is, ötletesnek is tartom, még úgy is hogy a fold 5-ömön sajnos megsérült belső kijelző. Ha szerencsés maradok a következő telefonom is foldable lesz majd pár év múlva. Ha még szerencsésebb akkor meg ilyen többszörösen nyitható
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung válasza a Huawei Mate XT-re szerényebb méretű lesz.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest