- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeneye166
aktív tag
válasz
Veriakilis #205 üzenetére
Szia, nem vesztem el, de egyszerűen nincs időm és tele van a fejem mással.
A heatpipe-ról viszont gyorsan leírom a lényeget:
A cső valószínűleg víztöltésű. A kapillárisrendszer nagyon primitív de a lényeg, hogy működik.
Finom rézháló van hengerré formálva 1,5-2mm átfedéssel és ez van belehúzva a csőbe.
Az átfedés nincsen forrasztva! A rézháló mindkét végen be van hegesztve a csőbe.
A háló a cső falára nem ül fel tökéletesen és nincsen hozzá kontaktolva semmilyen anyaggal. Ennek előnye, hogy hajlításkor a teljesítmény valszeg nem változik mert nem repedezik be a háló, míg a poralakú kapilláris igen. Hogy a repedezés ténylegesen mennyit ront a hatásfokból arról fogalmam sincsen, de gondolom számít.
Magyarországon nem találtam eddig olyat aki ilyen finomságú rézszövetet árulna. (Pamut lepedőszövetnél kicsit nagyobb finomságú)
(Ha ezt az infót kiviszed innen kérlek a Nickem megemlítése mellett tedd, aztán ha lesz időm megyek én is oda.)
[KÉP A HÁLÓRÓL]
[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest