-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill #18967 üzenetére
fényképezőt használja? mert ha nem gond a vaku, illetve a rádió, akkor ParanoidJelly JB 4.1.2, esetleg CM9 PA.
-
Adamis
őstag
schellj: nekem feltette, de nekem sem ment a mic, ezért írtam, hogy telefonálni sem tudtam...
callvote: nekem egy éves, és semmi baja (kivéve a vaku, de azt nekem köszönheti a kicsike)
Mr.Peter: ha 4.2.1 van rajta, akkor esélyes, hogy már a tiéden sem lesz vaku... egyébként amin minden működik elvileg, az ez lesz.
-
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill #18877 üzenetére
nem szereti a sim-kártyát, végül is miért kellene egy telefonba sim-kártya?
Próbáld meg kivenni és újra betenni a sim-et, hátha csak rosszul van bent. vagy egy full reset a rendszeren...
-
Adamis
őstag
válasz
schellj #18872 üzenetére
Előző kérdésedre: partition ifo a Play-ről, erre pedig: én mondtam!
Apex-el használom, és minden gesztusalapú, nejemnek is csak úgy jár a keze a képernyőn!
@zalman90: ha nem kell rádió és vaku a fényképezéshez, valamint nem zavar egy kis röccenés a videófelvételben, akkor az alámban levő rom-ot ajánlom. Ha ezek is kellenek, akkor a CM 7.2-t tedd fel! Mindkettő a MoDaCo-n!
-
Adamis
őstag
válasz
buszospeter #18857 üzenetére
Nem tetszik a CM10? Pedig ha egyszer rászánod magad és beállítod, annyira kezes tud lenni! Sajnálom, hogy nem jött be, én nagyon szeretem...
-
Adamis
őstag
válasz
schellj #18850 üzenetére
Nem tudom, mire vagy kíváncsi, de az alap dolgokat mind tudja:
ParanoidJelly JellyBean 4.1.2. - 25/01/2013
telefon - yepp
sms - yepp
wifi - yepp
bluetooth - yepp
tethering - yepp
gps - yepp
ezenkívül valami még kell?ami nem megy:
rádió
vakuhellyel-közzel:
kamera
videófelvétel (15 fps) -
Adamis
őstag
válasz
buszospeter #18840 üzenetére
Az alámban levő rom a hangszórón csipeg nekem...
-
Adamis
őstag
válasz
generic #18828 üzenetére
Nekem sokkal simulékonyabb. Ha együtt tudsz élni a nuku rádióval, a nuku vakuval (ami semmit nem ér amúgy) és a gyatrább videófelvétellel, akkor nagyon kezes kis rom-ot kapsz! Ha nem tetszik, akkor mehet vissza az IA3, de szerintem nem fogod visszatenni...
Arra figyelj, hogy alapból nem kezeli az ext particiót, így l2sd kell hozzá, de nekem észrevétlenül teszi a dolgát!Projec Butter nagyon jó lett már, úgy működik, ahogyan azt elvárja az emberfia egy telefontól!
Ja és még valami: system partició 230 mega egészséges neki, szóval kell egy kis tpt, de kezdő ismerősnek elsőre sikerült elmagyaráznom, hogyan kell és megcsinálta..
jelszó: tpthelper a playről és system 230 mega, cache 3 mega, a többi mehet data-nak! -
Adamis
őstag
válasz
krystman #18815 üzenetére
Ajánlom magamat és a ROM-ot! Egyszerűen nem leltem benne még hibát... Annyi, hogy a videófelvétel kicsit akadozik (15 fps), de nem videózok. Lejátszani viszont viszi a 320p-s videókat. Nagyobb felbontást nem nézek, mert minek? Telefonon?
Szóval nekem ez most nagyon bejött, pedig én minden ROM-ot kipróbáltam már, ami MoDaCo-n fent van! -
Adamis
őstag
válasz
#40993792 #18785 üzenetére
Fogom is, de most egy éves a teló, még most megfelel, és biztos van cserekészülékük, amilyen "mákom" van. Én majd egy másik telóra cserélem, mert ugye az utolsó listaárat nézik, amin majd egy kis idő után jóval komolyabb darabot tudok beszerezni. Így még most várok!
És tulajdonképpen meg is vagyok elégedve ezzel a telefonnal, egyre jobbak a ROM-ok is, én meg szeretek kísérletezgetni...
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #18744 üzenetére
Próbáld meg újraindítani, szokott ilyet csinálni... Vagy már az is megvolt?
-
Adamis
őstag
válasz
schellj #18695 üzenetére
Használtam én is, de egy nagy bajom volt vele: szívta az akksit, de nagyon!
Pedig többször próbáltam, hátha user error, de nem. Ugyanazzal a használattal sokkal jobban merül, mint bármi más! Pedig a MoDaCo-na található rom-ok közül talán egy-kettő nem volt még fent nekem, mert mindegyiket próbálom.
Most leragadtam a ParanoidJelly-nél (4.1.2@C3C0)
-
Adamis
őstag
válasz
Indiant #18679 üzenetére
Most nekem is csak l2sd-vel megy... Strange...
Ezek szerint kiszedték, de hogy miért?
Nekem még a legelső azt hiszem kezelte, de azóta már másik kiadás van, ugye... Lehet, hogy valami hiba volt vele, vagy nem tudom.
@Dexter: Nekem most a ParanoidJelly van fent, de előtte a PAC-man volt egy hétig. Mindkettő tetszik, de nem tudnék dönteni. Mivel ugyanabból a forrásból dolgoznak, így gondolom a gyermekbetegségek is ugyanazok...
-
Adamis
őstag
válasz
kristof_ #18641 üzenetére
Nos, sokan kérdezték, hogy hogyan kell TPT-zni. Leírom nagy vonalakban a menetét:
- Először is kell egy CWM Recovery, hogy tudjunk telepíteni. Bár aki belekezd egy ilyen műveletbe, annak remélem már alapból ott van a telefonján...
- A Play-ről letöltjük a TPT Helper nevű programot, majd elindítva jön egy kérdés: Tényleg Skate telefont ismert fel? Természetesen igen a válasz!
- Válasszuk a saját TPT készítése menüpontot - majd az Unchanged választ nyomjuk.
- A következő kérdése a CWM Reco típusa. Általában a Skate-t használók a 4.0.1.4-et használják (a SkaTe V2 óta én legalább is igen). De válasszuk azt, amelyik nekünk van.
- A cache területre kérdez rá: általában elég szokott lenni a 3 MB, szóval írjunk 3-ast, majd OK.
- Na most jön az érdekes rész: a System partíció mérete attól függ, hogy melyik ROM-ot szeretnénk feltenni. A ROM készítője általában meg szokta adni a kérdéses összeget, így nézelődjünk ott, ahonnan letöltöttük (jelen esetben jó eséllyel a MoDaCo fórumon fogjuk megtalálni). Általánosságban a 230 MB mindenre elég, így írhatunk 230-at!
- Még egyszer rákérdez a program az értékekre, erre is nyomjunk OK-t.
- Most letölti a csomagot, majd előkészíti a megfelelő fájlokat. Itt fog kérni SU-hozzáférést. Észre fogátok venni, hogy lett az SD-n egy image mappa, melyben van egy pár fájl: mnb és img fájlok, melyek arra várnak, hogy átrendezzék a telefonunkat belülről.
- Kapcsoljuk ki a telefont, majd vegyük ki az akksit, három másodperc múlva mehet is vissza, majd a következő kombinációval kapcsoljuk be: egyszerre nyomjuk le a VOL (+) + Menu (középső) + Power gombokat. Ekkor elindul a TPT, néhány pillanatig tart az egész, és a végén belép a CWM Reco-ba. Innen már mehet minden a maga rendjén, hiszen újrapartícionált telefonunk van. Itt Format-parancs sem kell, mert alapból tök üres minden!Kérdéssel keressetek nyugodtan!
keresőszavak: tpt, helper, partíció, átpartícionálás
-
Adamis
őstag
Kíváncsi vagyok, a telefonunkra jön-e majd ilyen finomság? Ubuntu Esküszöm, még tetszik is!
-
Adamis
őstag
válasz
BigManus #18600 üzenetére
Energiakezelése jó volt, nekem semmi bajom nem volt vele. Most ezzel szórakozom, múltkor leírtam, de egészen jó. Úgy látszik, akkor user error volt...
PAC-man JB 4.1.2 -
Adamis
őstag
válasz
Dexter68 #18575 üzenetére
Próbáld ki a CM10.1 JB 4.2.1-et! Ajánlom figyelmedbe!
-
Adamis
őstag
válasz
L4ller #18560 üzenetére
A zipben szeretnéd kicserélni, vagy a feltelepített rendszerben? Mert ha utóbbi, akkor egyszerűen csak telepítsd, aztán a Home gombot megnyomva a felugró menüben válaszd az ADW-t. Ha előtte, akkor a /data mappába kell bemásolni az apk-t, de ne feledd, hogy ha van az apk-ban lib mappa, akkor a rom-ban is meg kell keresni a system/lib mappát és oda bemásolni az apk-s lib tartalmát. Érthető voltam?
-
Adamis
őstag
No, ha valaki kipróbálná a CFX3-at (CM10.1/JB 4.2), akkor mindenképpen ajánlom! Én a CFX2-ről váltottam, minden adatom megmaradt (csak wipe cache/dalvik cache és format system)! Gyors, gördülékeny és 160 megás system partícióra ráfekszik!
(mondjuk az enyém 230 mega CFX2 miatt...
). Az egész rom 89 MB és 11 MB a Gapps!
-
Adamis
őstag
válasz
tuningtomi #18543 üzenetére
Stabil a CM7!
-
Adamis
őstag
Új ROM! JB-AOKP-PA mix! Marha jó!
-
Adamis
őstag
Telefon rendszerét ne akard rápakolni a táblára, mert nem jó. A wowpad topicjában kellene nézelődni, vagy ha itt nincs, akkor google a barátod. Wifi tetheringet soha nem használtam, ebben majd hátha segít más. Egyébként nem ad lehetőséget a megváltoztatásra? Mert van egy olyan, hogy wifi hotspot konfigurálása. Nekem ott engedi...
-
Adamis
őstag
kapcsolaton hosszan nyomsz, ott kapcsolat szerkesztése, és bepipálod a speciális beállításokat. hogy mi az ip, azt csak te tudhatod. de biztos, hogy így kezdődik, hogy 192.168.*.* a csillag helyett áll még két szám. átjáró ugynez a számsor, csak az utolaó helyen 1 áll. legalábbis nálam...
-
Adamis
őstag
válasz
pgemil #18277 üzenetére
system partició milyen nagy? mert kell neki 230 mega... tpt-zni kell! először egy régebbi romon telepítsd a tpt helper nevű progit playről, amin egyéni tpt-t kell csinálni 3 mb cache és 230 mb system particióval. arra felmegy kérdezés nélkül a play is! nekem sem volt elég a 200 mega system!
-
Adamis
őstag
válasz
Agyzuzo #18197 üzenetére
PA JellyBean 4.1.2. CFX2 - MoDaCo Fórumtopic
Ha meg szeretnénk menteni az adatainkat, nem kell factory reset!
Ha mégis valami gubanc lenne, akkor érdemes egy wipe data-t nyomni.
Futó rendszerről érdemes egy mentést csinálni, hogy vissza lehessen állítani, ha nem tetszik!- ROM és Gapps az sd-re másol.
- Recovery-ben Mount & Storage menüben format system
- Install zip from sdcard: először mehet fel a ROM
- újraindít és betöltés után 5 perc várakozás
- ismét vissza a recovery-be, most a Gapps mehet fel, megint újraindít
- ismét 5 perc várakozás és mehet a mókolás! -
Adamis
őstag
Srácok, újabb helyzetjelentés a CFX2 PA JellyBean-nel kapcsolatban. Ilyet nem tudom, mikor láttam utoljára:
És mindemellett iszonyat sima a működés, semmi nem akad, egyszerűen elvarázsolt ez a ROM. Videót nem nézek, inkább zenét hallgatok. (tegnap elalvás előtt bedugtam a fülest, gondoltam hallgatom picit a zenét, de elaludtam és 3 óra múlva keltem fel.
1 %-ot merült!
Fél hangerő, Mort Player
)
-
Adamis
őstag
válasz
molnartom #18161 üzenetére
Helyzetjelentés:
- Gyönyörűen megy minden. Az alap Trebuchet launcher valami állat gyors, de amikor az Apexet nyitottam meg, azt hittem, dobok egy hátast!Olyan szinten működik, mint a villám!
- Alap kamera nagyon szuper, tökéletes fókusz, elfogadható kép. Videónál van egy kis gáz, mert 4 mp után lefagy a felvétel, bár azt mondja, hogy a Galéria állt le, nem értem...
- Wifi megy, bár úgy, hogy fixáltam az ip címet. Így gyorsan csatlakozik, nem dobálja jelet és megfelelő a minősége is.
- Amin nagyon meglepődtem, az a Play. Nemcsak hogy megy, de ez is, mint a villám. Mindent rögtön behoz, nem kell várni semmire (az elődöknél ez nem volt elmondható)Kell még valami? Kifelejtettem és nézzem meg?
-
Adamis
őstag
válasz
molnartom #18156 üzenetére
Épp most írtam neki modaco-n, hogy feltettem először C3C0 legfrissebb PA ICS-ére. Nem töröltem az adataimat (wipe data), és így lett wifi-m (a régebbiekkel az volt a gondom, hogy nem csatlakozott, ha dhcp-vel osztotta ki az ip címet). Viszont a Play folyamatosan összeomlott, sőt, rántotta magával a launcher-t is (Apex). Újabb Gapps-ot nem tettem fel, mert benne volt az ICS-ből.
Most megint feltettem, de most csináltam adattörlést, erre nem lett netem...
Kérdeztem, hogy ugyanaz a kernel megy-e benne, mint amit C3C0 csinált, vagy saját kreálmány. Azt mondta, a C3C0-é, csak néhány dolgot változtatott benne, ami elvileg nincs kihatással ezekre a dolgokra.
Most próbálkozok azzal, hogy adattörlés nincs, de gapps telepítés van...
-
Adamis
őstag
Tilal kiküldte a legfrissebb ParanoidAndroid JB-t! Már jön is lefele!
-
Adamis
őstag
Amúgy az ezen az oldalon található CM7.2 egész friss és használható! A többi közül amit ismerek:
- Mokee: nem jött be
- ColdFusionX: most ez van fent, de hw videogyorsítás nem működik egyik CM9 alatt sem!
- ColdFusionX 2: Ez már JB rom, de nagyon gyatra még, nekem folyamatosan nem akar csatlakozni a wifi kapcsolatomhoz, pedig már logcat-ot is küldtem a problémáról, mégse...
- ParanoidAndroid CM9: C3C0 viszi tovább a CFX szériát, egész ügyes, de villanót ez is kicsaphatja...
- MIUI v4: nem tudok telefonálni (pedig egy telefon nem baj, ha ilyet is tud...)
- Skatie: szintén C3C0 kreálmány, állítólag egészen használható, én nem próbáltam...Hirtelen
-
Adamis
őstag
Nekem IA II vált be, a III valahogy nem volt olyan jó... Az ICS romokat nem ajánlom feltenni új telóra, mert tönkre vághatja a villanót (mint ahogyan nekem és még jópár embernek). Egy új telót rögtön gariztatni megint, hát... Nem tudom. Egyébként az ICS messze gördülékenyebb, mint a többi/régebbi romok (beleértve a v2-t és a CM7-et is!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged