Új hozzászólás Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Köszi srácok a ROM-okat és tanácsokat, pontosan 365 nap Blade után áttértem Desire HD-ra. Használjátok továbbra is örömmel, penge is telefon.
S ezért eladóvá vált az autós konzol és karpánt sportoláshoz.
-
PeliScan
addikt
Sziasztok,
egy gyors kérdés: ux1 által librásított alapból gen2-es a Blade, most Api romja van rajta. Gyári állapotot szeretném, gari miatt. Jól értem, így a legbiztonságosabb?
Innen letöltöm a TPT-s T-mobile visszaállító csomagot (MD5: 3f099cbb86202f6c27be8cf2842058d8), image.bin-t bemásolom, majd System updates, és meg is vagyok, ha végzett?
Ez recoveryt, ROM-ot, mindent helyrerak?
Köszönöm!
-
PeliScan
addikt
Api Libra ROM-ja esetében az általa elérhető témát hogy telepítsem? Zip fájl a gyökérbe, és hogy tovább?
Köszi előre is.
-
PeliScan
addikt
válasz
szezso15 #4319 üzenetére
Köszi a választ Zsolt_72 és szezso15! Őszintén, fogalmam sincs, melyiket akarjam, fontosak a szervízkódok?
Az biztos, h a tárcsázó, ami az ux1 romban van, nem tetszik, mert túl sok kattintás, míg elérek oda, hogy kereshetek kontaktot
szerk: bár lehet, hogy nem kéne nagyon belaknom a telót, nincs egy hetes, és porosodik nagyon. ejj ejj.
-
PeliScan
addikt
Sziasztok, pár kérdés:
ux1 ZTE 2.3.5 GingerBeer-G3-r2-xTRA ROM-ja van fent pár napja, tetszik, de néha eldobja a hívásokat és az akkuidő nagyon gyenge nálam. Mindenesetre, kipróbálnám LibrApi_Ginger_V2 3 rom-ját. Kérdés:
- mostmár librásítva van a blade? elég az 5-ös recoveryből feltennem api29 romját?
- mi a különbség a LibrApi_Ginger_V2_AOSP.zip és a LibrApi_Ginger_V2_ZTE.zip között?Köszönöm!
-
PeliScan
addikt
Egy szavazattal
nyer a Godfather?
-
PeliScan
addikt
Megerősítem, hogy nagyon nehéz T-től nem-blade cserét kiharcolni, nem is sikerült sajnos, adtak egy új fődarabot ennyi.
Viszont így most felmerül a kérdés: milyen ROM-ot rá (T-s, értelemszerűen 2nd gen)? A csere előtt zsoca fingerprintjét használtam, sose fagyott, finom volt, de eljárt fölötte az idő szerintetek.
Játszani sose játszom, a lényeg hogy böngészni, navigálni, filmetnézni, telefonálni stabilan és gyorsan lehessen vele. Fontos szempont, hogy ha gariztatni kell, vissza lehessen varázsolni gyárivá. 4.0.0.2 Recovery van rajta.
Melyiket ajánljátok? Godfather? GingerBeer-G3-r2-xTRA? Mást?
-
PeliScan
addikt
Jóestét az uraknak,
vissza kell vinnem a Bladem a T-hez, kelzsoca Fingerprint romja volt fent, 4.0-ás Recoveryvel. Mielőtt feltettem, elmentettem a gyári ROM-ot, azt most visszatettem, viszont a Recovery maradt a hekkelt.
Kérdés: hogy tudom visszatenni a gyári Recoveryt? Nem találtam erről infót. (T-s, júniusi, tehát alapból Gen2 a telefon.)
Ha egyszerűen rátolom a T honlapról az .exe-t, akkor jó lesz?
Köszi nagyon a választ!
-
PeliScan
addikt
válasz
#40993792 #2872 üzenetére
Sajnos nem müxik, bármilyen kódra (kezdve a nyitóparanccsal *983*673636#) ezt írja ki "Hiba a kapcsolatban, vagy érvénytelen MMI kód."
Három tárcsázóval próbáltam, alap tárcsázól, Dialer One, Rocketdial. ZTE tárcsázó az más, mint az alap, ami a ROM-ban volt? Emiatt nem működik?
-
PeliScan
addikt
Sziasztok,
úgy tűnik, meghalt a rezgőmotor a Bladeben. Volt már valakinek ilyen? Csak úgy, egyik napról a másikra. Van valamilyen szervízmenü, ahol konkértan le tudom tesztelni, müxik-e?
Köszi!
-
PeliScan
addikt
Telepítettem a hivatalos PowerAmp oldalról letöltött 15 napos demot, indítanám, de erre:
"Sajnálom, az alkalmazás PowerAmp (folyamat com.maxmpz.audioplayer) váraltanul leállt"
Mitől lehet szerintetek?
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat! Fülessel nincs semmi gondom, agybadugóssal rendben van, egy külső aktív speakerre kötném ma este, és nagyon gyengusz volt.
PowerAmp-ot megpróbálom, köszi!
Kelzsoca, nagyon köszi az említett Fingerprint ROM-ot, nem is cseréltem le azóta, szuper cucc
javaslod valamire lecserélni így fél év elteltével? van, ami legalább ilyen stabil/gyors/fasza egyszerre?
-
PeliScan
addikt
Sziasztok,
gyors válaszra lenne szükségem: szerintetek Kelzsoca tavaszi Hungarian Fingerprint T1 Full ROM-jában már van hangerő hangosítás, azaz audioboost?
Ha nincs, hogy tudnám felvarázsolni az audioboost okosságot?
Nagyon köszi előre is a gyors választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DLNA
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest