- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
Félreérted! Mivel az ősökkel lévő nyaralásról regélek, ezért volt néha szabad 1-2 órám, amikor filmeztem pl. (amikor a húgom alszik az egy 1,5-2 óra kuss, mivel mindenre felébred)
Amúgy természetesen nem kockultam, csak ezt a néhány szünetet töltöttem ki vele... Amúgy fenn vagyok f@szbukon, csak nem használom!És vannak haverjaim, mielőtt ezért aggódnál, gyakran vagyok társaságba, az előbbi csak egy példa volt. Ja, és tényleg ízlések és ficamok, te vigyél egy nagy bőrönd cuccot, míg én azt megoldom egy kütyüvel...
Szerintem meg az badarság, hogy mindenre külön kütyü kell... Ott a 4,3"-as navid, nekem akkora a telefonom, miben is rosszabb? Mert vezetés közbe max. headset-tel telefonálunk, akkor meg vissza lehet lépni a navigációba...
De ez mindenki magának dönti el, mivel teljesen ellenkezik a véleményünk, szvsz hagyjuk ezt...
Egészség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest